De Stichting Jeugdvoetbalopleiding verzorgt vanaf september cursussen techniektraining
voor jeugdvoetballers in de leeftijd van 6 tot met 16 jaar. Via dit bericht een uiteenzetting van de mogelijkheden.

Er zijn twee locaties waar men kan deelnemen:

# Vanaf vrijdag 28 september tot en met 14 december bij vv Meerburg
  De trainingen zijn van 17.30 uur – 18.30 uur.

# Vanaf zondag 23 september tot en met 9 december bij vv Bernardus
   De trainingen zijn voor de E/F-spelers van 10.00 uur – 11.00 uur.
   De trainingen zijn voor de B/C/D-spelers van 11.00 uur – 12.00 uur.

Deze techniektraining bestaat uit 10 lessen waarbij de technische vaardigheid het doel is. De techniektrainingen zullen worden verzorgd door ervaren techniektrainers. De cursuskosten bedragen honderd euro.

Door een veelzijdige techniektraining neemt niet alleen het balgevoel toe in beide benen; de trainingen stellen spelers ook in staat opbouwend en aanvallend voetbal te spelen. Geen kick en rush voetbal, maar opbouwend en verzorgd voetbal. Dit geeft meer zelfvertrouwen en komt het spelplezier ten goede.

Het moderne voetbal eist een dynamische balvaardigheid en deze zal de jeugd verwerven nadat ze de bewegingen met de bal technisch goed beheersen. Door gevarieerde oefenvormen en ontelbare snelle acties te hebben gemaakt heeft de speler zijn handelingssnelheid sterk ontwikkeld.
Het aan- en meenemen van de bal en het verkrijgen van een prima traptechniek gaat hierdoor veel gemakkelijker omdat het totale balgevoel enorm vooruit gaat. Dit door veelzijdige techniektraining.
Dankzij een individuele techniekverbetering is het mogelijk het collectieve spel op een veel hoger niveau te brengen. Spelers worden zelfbewuster en eisen meer en meer de bal op.

Ook jeugdspelers die geen lid zijn mogen zich opgeven voor deze unieke cursus onder leiding van professionele techniek-trainers via info@jeugdvoetbalopleiding.nl
Zie voor informatie over de visie en werkwijze www.jeugdvoetbalopleiding.nl

Mark de Horn, coördinator