Creativ EventZ logoZoals op regelmatige basis terug te lezen is bij de berichten in de header zal er aan het eind van het seizoen 1 team zich de Club van het Jaar mogen noemen op basis van een klassement die door de redactie van deze voetbalwebsite wordt samengesteld. Dat team ontvangt de prijs van Creativ-EventZ: een weekend-uitje, gesponsord door dit bedrijf dat gespecialiseerd is in het organiseren van events.

 

De lijst wordt samengesteld op basis van vier onderdelen en daar worden punten aan toegekend. De componenten zijn: de stand op de ranglijst, de punten in het spelersklassement, waardering voor de support die de clubs leveren aan onze website (fotomateriaal, toekennen punten, nieuws in de social media over jouw club in samenhang met leidenamateurvoetbal.nl, nieuwtjes en andere vormen van support om het een-tweetje tussen de club en onze website gestalte te geven) en een toto. De clubs die vanaf de start van dit seizoen participeerden aan onze website kregen, om dat laatste onderdeel beter te duiden, de kans om de eindstand door te sturen van de klasse waarin de club speelt. Maximaal drie spelers (of leiders, trainers) mochten een lijstje inleveren. Bij een juiste klassering van een club levert dat drie punten op, 1 plaats afwijkend 2 en twee plaatsen afwijkend 1 punt. De scores worden vervolgens bij elkaar opgeteld en daarna gedeeld door het aantal inzendingen en het aantal clubs in de desbetreffende klasse zodat dat ook eerlijk kan worden getoetst.

 

Alles bij elkaar opgeteld komt er dan een stand uit en de top tien wil onze redactie nu alvast even delen. Let wel; dit zegt nog heel weinig want we zijn pas halverwege. Aangaande de toto is er bijvoorbeeld ook slechts sprake van een stand zoals deze er (bijna) halverwege uitziet. M.a.w.: er is nog geen enkel team kansloos. De prijs kan voor alle duidelijkheid enkel uitgaan naar een club die zich heeft verbonden aan leidenamateurvoetbal.nl. Derhalve zijn er nog 26 teams in de race!

 

De tussenstand:

 

GHC                                                   81

DoCoS (za)                                       81

FC Rijnvogels                                   77

FC Boshuizen                                    75

Leidsche Boys (za)                            74

Oegstgeest                                       68

Football Factory                                67

Roodenburg (za)                              66

Hazerswoudse Boys                          64

Lugdunum                                       61

 

De drie beste individuele voorspellingen van de toto (lees: eindstand van de competitie) levert het trio spelers nog een leuke prijs op aan het eind van het seizoen, naast het clubklassement. Ook hier even een tussenstand, voor wat het op dit moment waard is:

 

1 Max Bueno de Mesquita (GHC)             2.07

2 Yannick van der Meel (DoCoS, za)       1.92

3 Nino Poulina (Lugdunum)                    1.86

4 Bob den Hollander (Oegstgeest)               1.79

5 Arjen Bakker (LSVV’70)                           1.77

6 Thom Wijnalda (RCL)                              1.71

6 William van Vliet (RCL)                            1.71

8 Peter Hamelink (DoCoS, za)                    1.70

9 Marcel van den Burgh (R’burg,za)            1.64

10 Frank Janszen (Oegstgeest)                  1.57

10 Mario van der Pluym (R’burg,za)            1.57

10 Arjen Ciere (Oegstgeest)                       1.57

 

De drie matigste voorspellingen vooralsnog zijn die van Mourat Kadouri en Abdou Farhane van Roodenburg zondag en van Per Chrispijn namens FC Rijnland. Maar…Parijs is nog ver, zou Joop Zoetemelk zeggen.

Er is geen correspondentie mogelijk aangaande de stand!!