artikel image boshuizen 2Met trots laat de voetbalvereniging FC Boshuizen weten twee shirtsponsoren te hebben gestrikt. Het gaat hierbij om Easy Rentals en Rijschool Expert.

 

Easy Rentals
EasyRentals zoekt, vindt en begeleidt


EasyRentals is dé verhuurmakelaar voor iedereen die op zoek is naar woon -en of bedrijfsruimte, maar ook voor iedereen die woonruimte of bedrijfsruimte wil verhuren of laten beheren. EasyRentals is opgericht door deskundige talenten uit de branche die het verschil willen maken en die doorzetten. Wij staan dan ook voor de legendarisch quote: “Resultaat = Kwaliteit x Betrokkenheid”.

 

Rijschool Expert

Rijschool Expert is een jonge dynamische onderneming, opgericht door Najib Chakir, die zich richt op alle doelgroepen. Zowel jong als oud, iedereen kan terecht bij hen. Sinds 2006 is ‘Rijschool Expert’ een begrip geworden in Leiden en omstreken. Bij deze hippe rijschool kan je niet alleen terecht voor je autorijbewijs, ook je bromfiets-, motor- en aanhangerrijbewijs kan je hier bemachtigen. Sinds seizoen 2011-2012 is Rijschool Expert hoofdsponsor van FC Boshuizen. Najib hield altijd al van een balletje trappen, alleen is dit altijd gebleven bij een hobby. Zijn passie voor auto’s heeft hij echter wel doorgezet in zijn eigen onderneming. Met het sponsoren van FC Boshuizen hoopt hij een bijdrage te kunnen leveren aan jongeren die hun passie voor voetballen doorzetten. Helaas is het afgelopen seizoen niet gelukt kampioen te worden. Najib Chakir wenst alle voetbalvrienden succes voor het nieuwe seizoen! Op naar de top!!

sponsorondertekening Boshuizen