TS-FCBOSHUIZENHoewel FC Boshuizen al diverse keren in actie kwam op het nieuwe complex aan de Leidse Kade werd het nieuwe onderkomen afgelopen vrijdag officieel geopend. Bert Paauw, directeur van Sportbedrijf Leiden, hield een praatje en ook was er een afvaardiging van de KNVB aanwezig om de club van geel en blauw officieel te feliciteren.

 

Naast de aanwezigheid van de prominenten waren er uiteraard ook rasechte aanhangers van het voormalige LFC, selectiespelers, trainer Mario Koswal en ook bestuursleden van andere Leidse clubs van de partij. Zo werden er felicitaties overgebracht door onder meer Raymond Keur (Roodenburg), Dick Barnhoorn (GHC) en Huub de Veld (UVS).

{moduleid [574]} 

 

De voorzitter van FC Boshuizen, Siem van der Ham, nam aanvankelijk het woord. Hij nam de geschiedenis van de club even bondig door en verloor niet uit het oog dat de club zwaar weer achter zich heeft. Bovenal kwam zijn trots naar boven over de nieuwe ontwikkelingen binnen de club en sprak hij zijn dankwoord uit aan alle support vanuit de club (lees: vrijwilligers)  om de in gebruik name van het nieuwe complex mogelijk te hebben gemaakt.

 

Terwijl de jeugd beneden hun talenten showden op het veld voor de nieuwe kantine, vonden de lekkere hapjes gretig aftrek en werd er een borrel genuttigd op de club en het nieuwe complex. Op de foto’s van Laurens Lindhout van VI-Images enkele sfeerbeelden van j.l. vrijdag.