ts-docosTijdens de recent gehouden Algemee Ledenvergadering bij DoCoS heeft er een positieverandering plaatsgevonden. Japer van Marwijk zwaait nu de scepter, terwijl Ton van Zijp op een andere manier aanblijft bij de club met een zaterdagtak als een zondagtak.

 

De nieuwe voorzitter kondigde aan dat er meer moet worden geïnvesteerd in de jeugdopleiding, dat de vereniging moet nadenken over hoe verder met Zaterdag 1 en Zondag 1 en dat het clubhuis, kantine Het Viaduct, van binnen verder opgeknapt moet worden. De ledenvergadering stelde ook het nieuwe Verenigingsplan ‘Naar een mooie toekomst in 2017’ vast. Daarmee werd uitgesproken dat de veldaccommodatie vernieuwd moet worden: in het bijzonder een snelle vervanging van het versleten kunstgrasveld 3 en vernieuwing van veld 1. Tevens wil DoCoS het sponsornetwerk acutaliseren en vernieuwen. ‘We hebben een hoop nieuwe ideeën en daarmee willen we aan de slag’, aldus de kersverse voorzitter Jasper van Marwijk.

 

Ton van Zijp kondigde vorig jaar aan dat hij na veertien jaar voorzitterschap het tijd vond om het stokje over te dragen. Bij zijn vertrek als voorzitter zei Ton van Zijp dat hij content was met de komst van de nieuwe voorzitter Jasper van Marwijk. Ton van Zijp blijft als penningmeester lid van het hoofdbestuur.

 

Het hoofdbestuur werd tijdens de ledenvergadering uitgebreid met drie nieuwkomers: Arjan van Empel (technische zaken), Erik Diks (sponsors) en Hellen van der Weijden (vrouwen- en meisjesvoetbal). Het bestuur bestaat verder uit Henk Bouwmans (communicatie) en Joost van Hamersveld (secretaris).