ts-rclOp zaterdagmiddag 15 december,na afloop van de inhaalwedstrijd RCL tegen ’s-Gravenzande organiseert de sponsorcommissie van RCL een veiling en loterij. De opbrengst gaat naar de spaarpot voor de nieuwbouw. Iedereen weet dat dit bij RCL hard nodig is.

 

Deze middag kan er geboden worden op diverse kavels welke beschikbaar zijn gesteld door sponsoren van de vereniging, Leiderdorpse ondernemers en ondernemers die de (voetbal)sport een warm hart toedragen.

 

Als veilingmeester deze avond hebben we een topper in huis kunnen halen; niemand minder dan ras-Hagenees Henk Bres, wat mogelijk gemaakt wordt door notariskantoor Bakker en Neve. Bres zal met zijn Haagse tongval ervoor moeten zorgen dat de kavels in een rap tempo aan de man worden gebracht, tegen hopelijk hoge bedragen.

 

Wilt u als ondernemer een kavel inbrengen? RCL ziet u reactie graag tegemoet: sponsoring@rcl.nl of bel naar Kees van Haasteren op: 06-30183817. Wij rekenen op u en zorg dat u kan zeggen dat u aan het realiseren van het nieuwe clubhuis heeft bij gedragen!!! Bij voorbaat dank.

Bestuur RCL