ts-valken68Jeugdvoetbalopleiding en Valken’68 hebben een overeenkomst afgesloten van drie jaar om de ingeslagen weg duurzaam voort te zetten voor de periode 2012-2015.
De afgelopen drie jaar zijn als zeer succesvol ervaren door Valken’68, omdat zowel de realisering van een clubspecifiek technisch jeugdbeleidsplan, jaarlijks scholingsprogramma voor jeugdtrainers en jeugdleiders en de techniektraining voor jeugdspelers een meerwaarde zijn gebleken,  is gekozen voor een verlenging van de samenwerking van drie jaar.

Hieruit spreekt het bestuur van de Valkenburgse voetbalvereniging haar vertrouwen uit in jeugdvoetbalopleiding. Dankzij deze voortzetting zal met name het technisch jeugdbeleidsplan structureel geïmplementeerd kunnen worden door de specifieke ondersteuning en scholing voor alle geledingen van de jeugdopleiding van Valken’68.

Daarnaast zal de E-jeugd extra aandacht krijgen door specifieke techniektraining, want Valken’68 hecht veel waarde aan technisch verzorgd voetbal.
Zowel Valken’68 als http://www.jeugdvoetbalopleiding.nl/ zijn verheugd dat de reeds drie jaar durende samenwerking duurzaam is voortgezet.
Een toenemend verenigingen in heel Nederland maakt inmiddels gebruik van de vele clubspecifieke mogelijkheden, omdat kwaliteit essentieel is om je als jeugdafdeling te onderscheiden.

Edwin Duijst
Stafmedewerker Jeugdvoetbalopleiding.nl
www.jeugdvoetbalopleiding.nl