vrijdag, april 19, 2024
Home3e Divisie, hoofdklasse en eerste klasseValken '68Thema-avond over talentontwikkeling bij Valken'68

Thema-avond over talentontwikkeling bij Valken’68

-

Valken’68 en Jeugdvoetbalopleiding werken al drie jaar nauw samen en de progressie is duidelijk merkbaar: Valken’68 is gericht op de gehele jeugdafdeling. De club hecht veel waarde aan een gestructureerde jeugdopleiding voor alle jeugdspelers van de club. Op vrijdag 30 maart zal voor het totale jeugdkader een thema-avond over talentontwikkeling plaatsvinden.

voetbaltrainingenEdwin Duijst, stafmedewerker Jeugdvoetbalopleiding.nl, vertelt: “Om de jeugdopleiding planmatig te laten verlopen is scholing en communicatie van belang om te komen tot een eenduidige en uniforme werkwijze door alle jeugdtrainers en jeugdleiders. In nauw overleg met Valken ’68 heeft www.jeugdvoetbalopleiding.nl een technisch jeugdbeleidsplan opgesteld en dankzij de vertaling in de praktijk, scholing en overleg met het jeugdkader kan er  een ‘rode draad’ ontstaan binnen de totale jeugdopleiding van de vereniging.”
De stichting jeugdvoetbalopleiding is actief bij een toenemend aantal verenigingen om het jeugdkader clubspecifieke scholing aan te bieden.

Op de genoemde datum zal de laatste bijeenkomst van dit seizoen plaatsvinden en willen wij graag met alle jeugdtrainers en jeugdleiders van gedachten wisselen over de opleiding van de Valken ’68-jeugd.

Leidenamateurvoetbal volgt niet direct het jeugdvoetbal van onze regio clubs. Wel besteden we aandacht aan de klasseringen van de diverse selectieteams en andere statistieken. Deze zijn te vinden onder de kop ‘redactioneel’ op deze website.

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read