olman ondertekend dec 2012 2Voorafgaand aan een quizavond j.l. donderdagavond nam voorzitter Dick Barnhoorn het woord in de druk bezette GHC-kantine. De preses deelde met trots mee dat de eersteklasser ook volgend seizoen onder leiding zal staan van het duo Dennis Olman en Kees van Tongeren.

GHC, dat vorig seizoen debuteerde in de eerste klasse, eindigde in het seizoen 2011/2012 als negende en is momenteel de nummer vier op de ranglijst. Onder aanvoering van het tweetal werd de tricolores twee seizoenen terug kampioen in de tweede klasse.

Barnhoorn: ,,De technische commissie heeft het bestuur laten weten dat zij dolgraag door wilden met Dennis en Kees en daar gaf het bestuur uiteraard gehoor aan. De gesprekken verliepen prima en we waren er snel uit. De continuïteit in deze is heel belangrijk en we hebben alle vertrouwen in een prima vervolg van de samenwerking.”

Olman ondertekend dec 2012

Olman: ,,Dat zijn mooie woorden van de voorzitter en Kees en ik hebben de gesprekken ook als aangenaam ervaren. Na drie jaar moet je je afvragen of er nog chemie is en een klik zoals dat heet, maar die vraag kunnen we volmondig met ‘ja’ beantwoorden. We mogen hier werken met aardige en eerlijke mensen en met een fijne spelersgroep, dat meen ik uit de grond van mijn hart. Laten we hopen dat we na de winterstop ons puntentotaal kunnen verdubbelen. Wie weet waar het ons brengt.”