ts-ghcAfgelopen vrijdag 16 november organiseerde voetbalvereniging V.V. GHC de eerste veiling sinds haar bestaan. De veiling werd gehouden in het pas net verbouwde Koetshuis de Burcht, waarbij de verbouwing in tien dagen werd gerealiseerd.

 

En het resultaat mag er zijn. Een schitterend Koetshuis in een nieuw jasje, die zijn warme uitstraling heeft weten te behouden. Zo ook het resultaat van de veiling, die maar liefst circa 5000 euro opbracht voor het opknappen van de accommodatie van V.V. GHC. Door de aanwezigen werd er flink geboden op de diverse mooie kavels. Zo werden er diverse gesigneerde shirts, restaurantbonnen, boottochten, skybox voor een Europcupwedstrijd van PSV en nog vele andere kavels geveild door veilingmeester Aad van der Luit.

 

Organisator Patrick van de Graaf kijkt tevreden terug op de avond. ,,Het is de eerste veiling die wij organiseren, dus dat is altijd even aftasten. Deze ervaring kunnen wij meenemen naar de volgende veiling, zodat deze nóg beter kan worden georganiseerd. Al met al zijn wij tevreden met de opbrengst en het verloop van deze avond.Wij hebben in totaal € 5.000 netto op kunnen halen voor de vereniging. Ik denk dat dit een heel mooi bedrag is voor een eerste keer.”