dinsdag, april 23, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenAvni Kucukcelik: ,,We leken net een stel kleine kinderen"

Avni Kucukcelik: ,,We leken net een stel kleine kinderen”

-

golsport,,Het was geen goede wedstrijd van onze kant”, stelde een teleurgestelde Avni Kucukcelik na de 4-3 nederlaag van GOL Sport op bezoek bij het Oegstgeestse ASC. De spits, die deze zomer overkwam van FC Boshuizen, was vooral pissig over het gedrag van zijn elftal.

,,Er waren veel te veel negatieve praatjes. Bij elke verkeerd gegeven pass kwam er commentaar van medespelers. Je kunt natuurlijk niet verwachten dat elke pass aankomt. We spelen in de vierde klasse, niet in de eerste. We leken net een stel kleine kinderen.”

Kucukcelik gaat verder: ,,Van dat negatieve gedoe houd ik helemaal niet. Daar schiet je niets mee op. Alleen positief coachen onderling helpt. De kans is dan groot dat een pass in tweede instantie wel goed wordt gegeven. De trainer (Taoufik Maatoug, red.) heeft al aangekondigd dat hij ons dinsdag tijdens de training hard gaat aanpakken. En dat moet ook, want dit moet er gewoon uit.”

In Oegstgeest kwam thuisploeg ASC al vroeg in de eerste helft op 1-0. Kucukcelik: ,,Wij zochten constant naar de moeilijke oplossing. We kozen eerder voor de individuele actie dan voor afspelen. En de bal werd ook veel te gemakkelijk ingeleverd. Eigenlijk gaven we de 1-0 gewoon weg.”

Drie minuten na de openingstreffer miste de spits zelf de kans op de gelijkmaker. Aan de andere kant zag de aanvaller even later ASC wél scoren: 2-0. Maar de formatie van Maatoug kwam nog voor rust op 2-2. Beide doelpunten kwamen opmerkelijk genoeg niet op naam van GOL Sport-spelers. De Oegstgeestenaren zorgden namelijk hoogstpersoonlijk voor de gelijke stand.

Na rust kwam Groot Oost Leiden opnieuw achter te staan na weer een verdedigingsfout achterin. Mohamed Achahbar was nog wel verantwoordelijk voor de 3-3, maar de gastheren gingen uiteindelijk met de zege aan de haal. Drie minuten voor het eindsignaal kreeg GOL Sport de deksel op de neus uit een vrije trap. Wouter Strijker was de gelukkige.

,,Erg jammer natuurlijk. Er zat veel meer in. De vier doelpunten zijn allemaal weggegeven. Dus wat dat betreft weten we waar we aan moeten werken. De verdediging is onze zwakte. Scoren doen we altijd wel in een wedstrijd, minimaal twee à drie keer. Maar het is nog even wennen aan elkaar. De groep bestaat namelijk uit een groot aantal nieuwelingen. We kunnen best wel eens kampioen worden aan het einde van het seizoen.”

Volgende week ontmoet GOL Sport in eigen huis Altior, dat afgelopen zondag met 3-0 van DoCoS won en zich naar het linkerrijtje speelde.