ts-HazerwoudseboysKomende zondag wordt een bijzondere dag voor Marcel de Jong. Ze bestaan gelukkig nog, spelers die honkvast zijn en clubliefde met hoofdletters schrijven. Bij Hazerswoudse Boys wordt een afscheidswedstrijd voor hem georganiseerd en daarom hierbij een schrijven vanuit de club over aanstaande zondag. Onze redactie zal De Jong binnenkort aan het woord laten over zijn ‘oeuvre’.

 

Marcel de JongZondagmiddag 30 september om 14.30 uur trekt Marcel de Jong voor de laatste maal het shirt van Hazerswoudse Boys aan. Hij krijgt een erewedstrijd van de vereniging aangeboden, vanwege het feit dat hij 16 jaar in Hazerswoudse Boys 1 heeft gespeeld, de laatste periode als aanvoerder. Marcel is eind vorig seizoen gestopt.

 

Hij heeft een team samengesteld van oud-eerste elftalspelers, waarmee hij in die lange periode heeft samengespeeld. Dit team komt uit tegen het huidige eerste team van Hazerswoudse Boys, onder leiding van trainer Edwin Kluivers.

 

Behalve van Marcel de Jong wordt er zondag ook van nog een aantal andere personen, die jarenlang de club hebben gediend, afscheid genomen: Andre Eggerding (de hoofdtrainer van de afgelopen 4,5 jaar), Kees van Tol (jarenlang hulptrainer/coach), Linda de Groot (verzorgster) en Benno Zintel (leider van team 2).

 

De wedstrijd wordt gehouden op het sportpark van Hazerswoudse Boys. Alle supporters worden opgeroepen om afscheid te komen nemen van Marcel als voetballer en van de andere waardevolle krachten voor onze mooie club.. Geen twijfel over mogelijk: meer dan verdiend!!!