In de vierde klasse A maakten de grootste titelkandidaten geen fout. DWO zette Woubrugge op eigen veld aan de kant (3-1), terwijl Blauw Zwart met de schrik vrij kwam bij het laaggeklasseerde GWS (1-2). Leidsche Boys won van SVOW.

Meest in het oogspringend was echter de uitslag bij het duel tussen middenmoters VVSB en Hazerswoudse Boys. De ploeg van Andre Eggerding, bezig aan een opmars, kreeg er met 6-0 van links. Hans van der Voet was de grote man bij de Noordwijkerhouters met drie doelpunten. Van Football Factory werd geen spaan heel gelaten bij Oosterheem. De thuisploeg schoot twee kwartetten vol, waardoor de volgelingen van Pieter van Schie al achttien tegentreffers moesten slikken in twee duels in 2012.

UVS liet er geen twijfel over bestaan wie de sterkste was in de onderlinge Leidse twist met DoCoS. De blauwwitten zegevierden met 0-3 en hebben de aansluiting gevonden bij ploegen als Woubrugge en Oosterheem. De ploeg van Joop Lamers passeerde op de ranglijst zowel SVOW als Hazerswoudse Boys. Jeroen van Munsteren werd matchwinnaar voor Alphia in de topper tegen Linschoten in de vierde klasse B. De ploeg van Ted van Berkel bezet nu de stevige tweede plaats met zeven punten voorsprong op de nummer drie.