header quizOp vrijdag 30 november 2012 is het dan eindelijk zover: De eerste Grote LSVV VoetbalQuiz, georganiseerd door BiBa Quizproductions in opdracht van de mooiste voetbalvereniging van de stad Leiden: Cultclub LSVV’70. Meer weten? Lees dit artikel even door en je weet wat je moet doen. Ga voor die uitdaging!!

 

Teams


Omdat twee meer weten dan één, en vier weer meer dan twee, zal er gestreden worden in teams van vier personen. Iedereen mag meedoen!

 

Locatie


We zullen de quiz in de kantine van VV Lugdunum houden, wat betekent dat we aan een maximum van dertig teams gebonden zijn. De inschrijving werkt volgens het principe ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’.

 

Kosten

Het doel is een mooie onvergetelijke avond te beleven waarin, in een gezellige sfeer, om de prijzen wordt gestreden. Omdat we voor de winnaars wat leuke prijzen willen kopen, en de organisatie ook uit de kosten wil zijn, vragen we voor deelname per team een vergoeding van 10 euro.

 

Aanmelden


Aanmelden kan eenvoudig middels de volgende 2 stappen:

1. Een mail naar bestuur.lsvv70@gmail.com met daarin de 4 teamleden en een teamnaam
2. Overmaken 10 euro naar rekeningnummer 566571153 tnv LSVV’70 te Leiden ovv je teamnaam.

 

Opzet

De quiz wordt gespeeld in 8 rondes van 10 vragen. Tijdens de pauze (na ronde 4) zullen we een petje op / petje af equivalent organiseren waarbij ook de, qua kennis, wat minder bedeelden onder jullie nog een kans maken om er toch nog met een prijs vandoor te gaan.

 

Informatie


Houdt de komende tijd de sites van LSVV’70 en de FB-pagina van BiBa quizproductions in de gaten:  http://www.facebook.com/pages/BiBa-Quiz-Productions/187820024582467

We hopen jullie allemaal terug te zien op vrijdag 30 november in de kantine van voetbalvereniging Lugdunum te Leiden! In de week voor de quiz zullen we nog met meer informatie komen. Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op!

 

De regionale voetbalwebsite Leidenamateurvoetbal.nl zal ook enkele prijzen beschikbaar stellen, waarvoor dank!!!!!!