HomeVijfde klasseLSVV'70LSVV'70 eenvoudig over de knie tegen Monster

LSVV’70 eenvoudig over de knie tegen Monster

-

artikel image LSVV 2LSVV’70 heeft niet voor een verrassing kunnen zorgen tegen kampioenskandidaat Monster. Als gastheer werd de equipe van Wim Mugge met 0-6 onder de voet gelopen, waardoor de Leidenaren nu als enige de twaalfde plaats innemen, omdat concurrent Duindorp afrekende met VCS.

LSVV kon nog twintig minuten meekomen, maar daarna had de nummer twee geen kind meer aan de studentenploeg. ,,Al met al een kansloze nederlaag voor ons. Na de 0-1 werd het een minuut later meteen 0-2 en toen was het eigenlijk wel over voor ons”, stelde Wim Mugge vast.
De tweede treffer was overigens van Hubert Meulman, die zijn eigen doelman verschalkte.

In de rust verloor Mugge ook nog eens Freek Jansen en moest LSVV verder met Hidde Rypkema, die al een jaar geen voetbalschoenen had aan gehad. Na tien minuten moest hij evenwel al het strijdtoneel verlaten met een rode kaart. Monster liep eenvoudig weg en schoot een half dozijn vol aan doelpunten.

Mugge: ,,Deze nederlaag moeten we snel vergeten, want er viel voor ons niets te halen tegen deze tegenstander. De komende weken zijn voor ons van het grootste belang met opponenten als Lugdunum en Duindorp. Dan moeten we er staan, want we kunnen ook nog op plaats dertien eindigen. Als we goede resultaten neerzetten, kunnen we de dans ook nog ontspringen. Maar het wordt een lastig verhaal, want het breekt ons op dat we iedere keer maar weer incompleet zijn.”

Opstelling LSVV’70: Mollers, Kalsbeek, Stjepanovic, Meulman, Mulder, Jonk, Cammelbeeck, Spiekman, Gloerich, Jansen, Groot.

Dit keer moest het in het oranje gehulde keurkorps van Mugge het stellen zonder Wouter Huisman, Alphert Christina en doelman Job Weststrate.