ts-lsvv70LSVV’70 is uitgeschakeld in de districtsbeker. De ploeg van Wim Mugge ging nog voortvarend van start in het eerste duel, maar na nederlagen tegen Real Zoetermeer en afgelopen zaterdag tegen Oosterheem kunnen de Leidenaren zich gaan richten op de competitie, dit seizoen in de vierde klasse.

 

Wim Mugge sprak na de midweekse wedstrijd in Zoetermeer al over een verloren avond, maar na Oosterheem vroeg de langstzittende trainer zich hardop af ‘of het op deze manier nog wel zin heeft’.

 

,,Met verlies kan ik leven, maar we hebben simpelweg een beroerde voorbereiding achter de rug. Door de groep is beterschap beloofd om er dit seizoen voor te gaan, maar we hebben maar eenmaal een bijna complete groep gehad bij een wedstrijd. Tegen Oosterheem had ik welgeteld vier basisspelers tot mijn beschikking en wat dat betreft valt de uitslag me nog niet eens tegen. Daar gaat het mij echter niet om. Op deze manier valt er niet te werken. Het is dat er jongens uit het derde zo vriendelijk waren ons te helpen en door de bank genomen ook nog eens aardig speelden, maar ik kan er zo geen chocolade van maken. Volgende week begint de competitie en is het ook weer afwachten hoeveel jongens er dan zijn. Nee, dit heeft weinig zin zo.”

 

Neal Petersen trof twee keer de roos en is wel een versterking voor de oranjehemden, terwijl Joppe Gloerich de andere goal voor zijn rekening nam. ,,Daar is dan wel zo’n beetje alles me gezegd. Er stond ook een speler op het doel en dat schiet natuurlijk allemaal niet op. Tel daarbij op dat we twee keer zouden oefenen en die wedstrijden konden uiteindelijk geen doorgang vinden. Tel uit je winst. Meedoen om de titel? Laat me niet lachen. Op deze manier is dat een kansloze missie. Maar goed, ik ben en blijf positief. Als ze er allemaal zijn dan hebben we en leuk team. Enkel luidt de vraag wanneer ik dat weer eens mag gaan meemaken.”