ts-roodenburgAfgaande op het resultaat, de drie duels werden gewonnen in de beker, staat de zaterdagtak van Roodenburg er prima voor nu de competitie op deur klopt. Tegen SEV werd afgelopen zaterdag met 1-3 gewonnen. Trainer Patrick Heijmans was in zijn nopjes met derde overwinning, maar was zeker niet tevreden over de hele wedstrijd. ,,Een enorm verval. Voor rust prima, maar daarna leek het nergens meer op.

 

Een honderdprocent score klinkt overtuigend, maar Heijmans had het nodige aan te merken op de uitvoering op het derde duel in SEV. ,,We waren in de eerste veertig minuten verreweg de betere en scoorden in die fase ook twee schitterende doelpunten. Na de 1-2 die ook nog voor rust viel, waren we de weg kwijt en die hebben we niet meer teruggevonden. Mario (Van der Pluym, red.) heeft ons op de been gehouden na de pauze en gelukkig konden we onszelf meer lucht verschaffen op de counter. Laat ik het positief bekijken; drie keer winst is lekker voor het zelfvertrouwen en SEV is geen beroerde ploeg.”

 

Ricardo van Oevern en Edwin Verkuylen ontbraken vanwege ontbrekende spelerspassen. ,,Ht is te hopen dat die er snel komen. Ik laat even in het midden wiens fout dat is, maar ik baal er wel van. Dat soort zaken moeten in orde zijn en ik wil me daar niet druk over hoeven maken. Jose Monfils raakte geblesseerd en die heb ik uit voorzorg naar de kant gehaald, want volgende week is wel een tikkeltje belangrijker. Ik moest een middenvelder laatste man zetten en die de laatste man werd rechtsback en kwam dus op de positie te spelen van Jose. Dat pakte niet geweldig uit.”

Roodenburger Carlo Arnoldus kwam sterk voor de dag in een actie en rondde bekwaam af voor de 0-1. Daarna maakte de verder fletse Wesley Lancel de 0-2, vanaf een meter of 25. ,,Twee prima goals, dat kan ik niet ontkennen. De derde was ook van Wes, maar die mogen we eigenlijk niet meetellen want het was buitenspel. Maar goed, deze wedstrijdjes zijn in de pocket en dat smaakt naar meer”, volgens de gretige oud-speler.