oegstgeestOegstgeest denderde met gemak over Kamerik heen (6-0). Voor de ploeg uit De Voscuyl scoorden Roy Dijkstra (2), Bob den Hollander (2, tevens op de foto), Arjan Ciere en Remond van Heijningen. Het was de eerste zege van het seizoen voor de ploeg van Rob van den Wijngaard.

 

De trainer: ,,Het was een soortgelijk duel als tegen DWO, enkel nu maakten we de kansen wel af. Dit geeft vertrouwen naar Roodenburg toe volgende week, hoewel het echt nog wel beter zal moeten gaan. Het laatste kwartier leek nergens meer naar. Wij moeten onszelf niet te snel tevreden stellen en niet in hosannastemming komen na één uitschieter.”

 

Bob den HollanderIn de rust was de nieuwe man op de bank ook flink pissig geweest op zijn team. ,,Ja, want we waren veel te slordig in balbezit. Daarmee kwamen we tegen deze tegenstander weg, maar dat kan je tegen Roodenburg wel vergeten. In de tweede helft hebben ze de woorden opgepakt en het rendement schoot omhoog. Dat Roodenburg een grotere kluif wordt, mag duidelijk zijn. Maar dat geldt ook voor hen, wij willen deze overwinning een goed vervolg geven.”

 

Bij Oegstgeest ontbrak Mark Tetteroo, hij haakte af in de warming-up met een liesblessure. Arjan Ciere schoof een linie door en Derek Hachmang en Frank Bergers vormden daardoor dit keer het centrale verdedigingsblok.

 

Oegstgeest: Van der Steen, Steenstra, Bergers, Hachmang, Cuvelier, Ciere, Jonk, Schadee van Doorn, Den Hollander, Janszen, Dijkstra.