ts-woubruggeWoubrugge (zaterdag , 4A)- Volgens  keeper Lars Van Halteren moet promoveren er zeker nog inzitten voor de Woubruggenaren,  maar dan moet het een stuk beter dan in de eerste seizoenshelft. ,,Ons doel aan het begin van het seizoen was 3e klasse halen en daar gaan we alles aan doen.”

Je hebt na 2 maanden blessureleed zaterdag je rentree gemaakt in een oefenduel, hoe ging het?
,,Goed, heerlijk om weer in het goal te staan. Ik heb een helft gekeept en dat ging goed. Alleen heb ik nog wat last met uittrappen nemen, maar zaterdag tegen VVSB staat er weer de oude Lars. Helaas ging het oefenpotje tegen Koudekerk verloren. We hadden maar 10 man en waren genoodzaakt om drie A-junioren mee te nemen. Deze jongens voetballen ook nog zelf in de ochtend en soms met ons duel erbij een dubbele wedstrijd. Dit is mede de oorzaak waarom we te laag staan in de competitie, een te smalle selectie.”

De eerste seizoenshelft is je dus een beetje tegengevallen?

,,Ja, wel een beetje. We hebben een vrij krappe selectie en dan moet je soms roeien met de riemen die je hebt. Al zet ik mijn petje af voor de inzet die de A junioren geven. We staan op de vierde plaats en moeten dus nog een plekje omhoog om eventueel te kunnen promoveren via een achterdeur. Kampioen worden zit er denk ik niet meer in, daar hebben we te veel punten voor laten liggen.”

Wat moet er veranderen om nog te stijgen?

,,We speelden de laatste weken veel te vaak de lange bal en dat werkt gewoon niet altijd even goed. Tegen Leidsche boys deden we dit niet en tikten we de bal lekker rond, dit resulteerde in een klinkende 6-0 overwinning! Daarentegen speelden we bij DoCoS (3-1 ) als een natte krant en deze wisselvalligheden moeten er uit.”

Wat zijn jouw toekomstplannen?

,,Ik hoop heel graag volgend jaar 3e klasse te spelen. Ik wil het hoogst haalbare uit mezelf halen. Wanneer er volgend jaar een leuke tweedeklasser belt, dan ga ik daar zeker over nadenken. Ik heb bij Alphense Boys in de A1 gekeept en we werden ongeslagen kampioen in de 2de divisie landelijk. Ik ben enorm gretig en nog jong, ik wil zo hoog mogelijk spelen.  Maar ik heb ik het momenteel prima naar mijn zin in Woubrugge.”

Wat wordt de top drie denk je?

,,Blauw Zwart, DWO en Woubrugge.  In die volgorde. Als er niet te veel blessureleed over Woubrugge wordt heengestort, zit dat er zeker in. De groep is daar goed genoeg voor en ik heb er alle vertrouwen in.”

Woubrugge, in cijfers:

Totaal: 13-21-35-21 (4e)

Thuis: 6-11-17-6 (7e)

Uit: 7-10- 18-15 (3e)

Grootste zege: 6-0 tegen Leidsche Boys (thuis)

Grootste nederlaag: 4-1 tegen UVS (uit)