voetbalcollege leidenNa 14 succesvolle en leerzame techniektrainingen werd er op vrijdag 10 mei en zondag 2 juni door vele cursisten weer examen gedaan. Veel spelers hadden al weken naar deze examentraining uitgekeken. Gedurende de gehele cursus wordt er naar de zogenoemde examentraining toegewerkt. Tijdens deze training dienen de spelers de gevraagde technieken te demonstreren. Hierbij wordt een greep genomen uit de aangeleerde technieken van de betreffende cursus.

 

De examentraining zorgt altijd voor veel enthousiasme bij de spelers. Het leuke ervan is dat veel spelers bij zo’n training boven zichzelf weten uit te stijgen. Nadat de spelers zich in het zweet hebben gewerkt, volgt aansluitend de diploma-uitreiking. Uit handen van de trainers ontvangen de spelers hun welverdiende diploma voor de gevolgde cursus. Aansluitend hierop krijgen ze een medaille omgehangen of een standaard uitgereikt.

Voetbalcollege juni 2013 resultaatOok dit keer was het enthousiasme bij spelers en ouders weer uitermate groot. Verder werd er bij elke groep nog een prijs uitgereikt voor de spelers met het beste “chocoladebeen”. Op vrijdag waren Sam Roelen en Ahmed Gumus de gelukkigen. Op zondag gingen Johan Koolmoes, Björn van Stigt en Jan de Heer met deze zeer gewilde prijs aan de haal. De prijzen voor de “BESTE AKKA” gingen deze cursus naar Lotfi Boudra en Jort Lapidaire. Als afsluiting werd er een groepsfoto gemaakt, waarna alle spelers tevreden  huiswaarts keerden.

 

Op vrijdag 6 september en zondag 8 september starten onze najaarscursussen weer! Voor informatie en inschrijven, zie onze website: www.voetbalcollege.nl