header hemd lijf

In deze rubriek zetten wij de schijnwerpers op een speler, trainer of een bestuurder. Het hemd gaat dus in figuurlijke zin van het lijf. De rubriek zal regelmatig voorbij komen en de vragen zullen zo nu en dan worden aangepast. In deze bijdrage Robin Noort van VV Valken’68.

 

 

 

 Robin Noort

Robin Noort

Geboren op 20 augustus 1989 (23 jaar) in Valkenburg ZH. Momenteel woon ik nog steeds thuis bij mijn ouders en heb ik twee lieve getrouwde zussen. Op 16 april 2013 de opleiding Sportmarketing & Management aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond en werkzaam bij Centralpoint.nl in Amstelveen.

Mijn voetballoopbaan

v.v. Valken’68

 

Wat zijn je passies/ hobby’s naast het voetbal   

In mijn leven is er is geen hobby of passie, behalve voetbal. Daarnaast vind ik het erg leuk zoveel mogelijk met sport bezig te zijn.

 

Huidige activiteiten op sportgebied

Voetbal, fitness, tennis en tijdens de zomer probeer ik recreatief te hardlopen.

 

Mijn elf spelers van Oranje op dit moment

Stekelenburg, van Rhijn, Bruma, Bruno Martins Indi, Büttner, Maher, Strootman, John, Sneijder, Robben, Huntelaar.

 

Hoe kijk jij aan tegen respect en voetbal

De maatschappij draait door en dus is het zeker nodig om hier op door te pakken. Toch vind ik dat sommige scheidsrechters, met name in het amateurvoetbal, hier in door draaien. Als je tegenwoordig een boer laat op het veld, wordt er al gedreigd met een gele kaart (Kagia thuis voor de winterstop).

 

Beste en slechtste voetbalanalysten en waarom        

Ronald Waterreus is de allerslechtste voetbalanalist, aangezien hij zelden objectief is. Daarnaast vind ik Jan van Halst één van de beteren, alhoewel hij soms ook door draaft met z’n voorbeelden.

 

Mooiste voetbalcomplex uit de regio

v.v. Lyra.

 

Beschrijf ‘jouw’ club

v.v. Valken’68 is een geweldige familie club, waar iedereen altijd welkom is. Mede dankzij de inzet van vele vrijwilligers is het geworden wat het nu is. Een sportvereniging met een accommodatie die minimaal Hoofdklasse/Topklasse waardig is.

 

Wat zijn je toekomstplannen binnen het voetbal en daarbuiten         

Binnen het voetbal wil ik graag eens één seizoen vrij van blessures en schorsingen blijven. De afgelopen jaren is gebleken dat ik hier nogal moeite mee heb, maar ook zou ik graag een zekerheid in de verdediging willen worden. Afgelopen seizoen wisselde ik hele slechte momenten af met redelijke momenten. Dit moet en kan in mijn ogen veel beter en dit moet gewoon constanter worden. Buiten het voetbal ben ik nog zoekende naar mijn ambities, maar er is nog tijd genoeg om hier achter te komen.

 

Jouw club en de toekomst  

v.v. Valken’68 heeft de ambities om naar de eerste klas te gaan. Het is wel mogelijk, maar daar kan je je niet handhaven. Het is realistisch om te zeggen dat v.v. Valken’68 een stabiele tweedeklasser is en blijft. Persoonlijk heb ik op het gebied van voetbal geen route uitgestippeld. Natuurlijk zou ik het graag eens op een hoger niveau willen proberen, maar dan moet ik eerst bewijzen dit aan te kunnen. Tot op heden is dit nog niet gelukt.

 

Mooiste drie sportmomenten uit je leven. Van jezelf of anderzijds         

Finale om promotie naar de eerste klasse tussen v.v. Valken’68 – v.v. Lyra op het sportpark van Wilhelmus (2005). Kampioenschap 2010/2011 v.v. Valken’68. Nacompetitie v.v. Valken’68 – Zuidland en v.v. Valken’68 – v.v. Breukelen 2011/2012.

 

Wat vind je van leidenamateurvoetbal.nl? En wat vind je de leukste onderdelen? Wat mis je nog? Valken’68 stopt, goed idee?

Ik vind Leidenamateurvoetbal.nl een heel leuk initiatief, maar dat Valken’68 hiermee stopt is echt zonde. Door Leidenamateurvoetbal kom je juist meer te weten over alle clubs in de regio. Door de samenwerking te stoppen, doe je als club zijnde direct een stuk minder aan promotie. Ik vind het heel jammer!

 

Twee mooiste gebeurtenissen van 2013 tot nu toe

Behalen van mijn bachelor en het ritueel verbranden van mijn Spaanse boeken.

 

Dat zou ik nou nooit doen

Ik zeg altijd, zeg nooit nooit, maar ik zou nooit iemand verkrachten.

 

Slap geouwehoer

Daar ben ik volgens mij wel een redelijke voorstander van ;-).

 

Pesten

Daar ben ik op tegen.

 

30 april        

Dan ben ik vrij.

 

Leukste vijf Olympische sporten

Zwemmen, Judo, 400 meter estafette, turnen en roeien.

 

Levensmotto

Leef, geniet en leer.

 

Boeiende mensen en waarom

Frank van de Wall Bake, één van de grondleggers van marketing in de Nederlandse sport.

 

Daar maak ik me enorme zorgen over

Het feit dat geweld onder minderjarigen steeds meer toeneemt.

 

Vakantieland, mooiste stad ooit gezien en favoriete stad in Nederland    

Floortje Dressing heeft er voor gezorgd dat ik ooit naar Trinidad & Tobago wil en dat terwijl ik helemaal niet zo’n avonturier ben. De vraag mooiste stad ooit gezien is daarom ook zeer lastig te beantwoorden. Natuurlijk ben ik wel in veel Europese steden geweest, maar of die nu daadwerkelijk zo mooi zijn als bijvoorbeeld Rio de Janeiro? Mijn antwoord is gewoon Barcelona. De mooiste stad in Nederland vind ik Amsterdam.

 

Grootste ergernis menselijk gedrag

Asociaal gedrag

 

Beste presentatoren en presentatrices

Wilfred Genee en Caroline Tensen.

 

Hoe is het in hemelsnaam mogelijk

Dat ik niet bij PSV speel.

 

Alexander of Maxina, Pauw of Witteman, Jan Mulder of Rene van der Gijp, Billen of Borsten, Natuurgras of kunstgras

Maxima, geen van beide, Rene van der Gijp, Borsten, Natuurgras.

Op mijn nachtkastje

Het boek ‘Ik, Zlatan’, mijn nieuwe horloge, iPod en afstandsbediening.

 

Boston

Een werkelijke nachtmerrie.