spelersklassement 2012 2013Ze hielden hun doel schoon, strooiden met passes, waren een-sta-in-de-weg, maakten vuile meters, lieten zich feliciteren als doelpuntenmaker of waren op andere manieren van grote waarde voor hun team. De toppers van de week….

 

Eerste en tweede klasse

In het laatste weekelftal was er dit keer geen plaats voor spelers van GHC, Valken’68 en FC Rijnvogels. In de ogen van hun trainer, leider of deskundige voerde grauwheid de boventoon. Dat was niet het geval voor in willekeurige volgorde de volgende spelers van de andere clubs spelend in de eerste dan wel tweede klasse: Erik Candido, Joeri van der Voort en Sjors Brandsma (Meerburg), Erwin Boekesteijn, Dandy Steenvoorden en Mike van Dam (SJC), Mats van der Poel, Sven Verlaan, Joeri Onderwater en Jochie Sebrechts (UVS), Levi Marengo en Adem Dogan (FC Boshuizen), Ben van der Lans, Ferry Scholte, Sander Goudriaan, Pascal Timmermans, Niels Ganzevles en Jeffrey Timmermans (allen Kagia), Lars van der Pijl, Daan Koetje, Sander Egberts en Marc Drost (TAVV), Kasper Michel, Maurice Fransen, Frank Guijt en Joshua Steenvoorden (Voorschoten’97,za) en Matthijs de Vreede, Tim van Luxemburg, Eric van der Pot en Nick Scheurwater (RCL).

 

Derde en vierde klasse

Vijfenveertig spelers konden zich in de laatste reguliere speelronde onderscheiden in de derde en Youssef Mizabvierde klasse. Minder dan anders, maar dat had simpelweg te maken met het feit dat de vierde klasse zondag al klaar was met de competitie. De laatste punten van het seizoen gingen in willekeurige volgorde uit naar: Alex Meyers, Brahim Lakhal en Danny Sjaardema (VV Leiden), Rick van Tol (Koudekerk), Freek Jansen, Ernst van Ruiten, Sander Mulder, Alphert Christina en Neal Petersen (allen LSVV’70), Jaap Schilthuizen, Youssef Mizab (foto) en Leroy Brooks (Leidsche Boys, za), Leo de Ruiter en Thijs van Wetten (Hazerswoudse Boys), Paul Bisschop, Mikel Schouten en Jordi van Klink (DOSR), Kevin Bos, Caleb van der Helm en Hans Coret (SJZ), Rocky Poulina, Jason Chatziiouanou en Charles Logue (Football Factory), Mark van Munsteren, Michel de Kruijff en Martijn Vonk (Alphia), Chris van Empel, Rowin Peet, Maik Groote, Rick Dicks, Maurice Lagendijk, Melvin van Gent (allen DoCoS,za), Daan Lieverse, Frank Vlieger, Werner van Leeuwen en Albin van Wieringen (MMO), Mitchel Boere, Bob Brugman en Loek van der Star (ROAC), Nick Ammerlaan, Toby van Marwijk, Dennis van der Linden, Maurice Luchtigheid, Marco Westerman en Rob de Jong (Stompwijk).

 

Deze week wordt het laatste weekelftal geplaatst (eerst op ons Facebook). Komende vrijdag volgt de eindstand van het spelersklassement, maar dan enkel in volgorde per club van de hoogst tot de laagst scorende speler zonder opgave van de punten (zoekfunctie altijd handig). De punten en dus de definitieve eindstand volgt op maandag 10 juni! De jaarelftallen van de eerste, tweede, derde en vierde klasse afzonderlijk zullen ook rond die tijd worden gepubliceerd. Andere wetenswaardigheden m.b.t. het spelers (en ook topscorers) klassement zullen al wel worden gedeeld de komende tijd. De website dus goed blijven volgen. Onze redactie sluit pas af met content voor de zomerstop op maandag 17 juni met alle overschrijvingen.