Home Statistieken Spelersklassement Eindstand spelersklassement!

Eindstand spelersklassement!

leidenamateurvoetbal gala 4

Bij gastheer GHC aan de Vliet in Leiden heeft de redactie van Leidenamateurvoetbal.nl gisteren het tweede gala gevierd in het bestaan. Tal van spelers, trainers, bestuursleden en andere genodigden waren aanwezig en het werd een daverend succes. In de loop van de week blikt onze redactie terug op een fantastische dag. Een van de hoogtepunten was de bekendmaking van de uitslagen van het spelersklassement over het seizoen 2013/2014.

Zoals bekend wordt een en ander geïnitieerd door Leidenamateurvoetbal.nl, maar de invulling van het spelersklassement vindt plaats op basis van de terugkoppeling van de clubs (lees: de visie van trainers, leiders of andere deskundigen).

leidenamateurvoetbal gala 4Alle klassementen zijn ondertussen bijgewerkt en worden vanaf vandaag gepubliceerd. Met de zoekfunctie kan ook het klassement per club worden bekeken en zo zijn er ook nog andere zoekcriteria. Alle prijswinnaars werden in het zonnetje gezet, ontvingen een fraaie beker en andere prijzen. Daarover dus later meer deze week.

De redactie feliciteert bij deze nogmaals alle prijswinnaars en zij verdienen het om nu nog eens genoemd te worden: Adem Dogan (FC Boshuizen), Danny Maaskant en Michael de Roode (GHC), Lars van der Pijl en Fanny Waandels (TAVV), Ben van der Lans (Kagia), Peter du Prie, Sergio Vrede en Nicky van Bemmel (Lugdunum), Michel de Kruijff (Alphia), Thijs van Wetten (Hazerswoudse Boys), Dexter Pardon (FC Rijnland), Mitchel Beijersbergen (FC Rijnvogels), Rutger Goudriaan (Kagia), Mike Nikic (Voorschoten’97, zo), Tom van der Vlugt (Teylingen), Maik Groote (DoCoS, za) en Niels van de Burg (UVS,zo).

Voor nu dankt de redactie voetbalvereniging GHC voor de gastvrijheid en de perfecte mede-organisatie en tevens worden alle bezoekers aan het gala bedankt. Dankzij jullie aanwezigheid en positivisme werd het een topdag. De foto’s en video-opnamen spreken later in de week boekdelen. Alvast een tip: volg onze website deze week, maar kijk gerust ook naar RTV Katwijk en Unity FM!!!

 

 

 {moduleid=[622]}

 

{moduleid=[623]}

 

{moduleid=[624]}

 

{moduleid=[625]}