ts-mmohoogmade(Zondag, 3A)- MMO vierde vorig jaar de titel in de vierde klasse, maar speelt ondertussen allerminst kleurloos mee in de derde klasse. Wat heet? Stompwijk werd dit weekend afgedroogd met 1-5, waardoor MMO ‘gewoon’ derde staat achter Den Hoorn en Foreholte. Voor onze redactie genoeg reden om trainer Ben Stukart even aan het woord te laten.

 

,,Het was inderdaad indrukwekkend gister, zeker als je bedenkt dat we zondagochtend terugkeerden van een trainingskamp in Arnhem met 32 man (1 + 2 inclusief 4 man begeleiding). Vrijdagavond zijn we eerlijk gezegd flink los gegaan, zaterdagochtend heel relaxed getraind, s’middags wat uitgewandeld en s’avonds een voetbalquiz. Grote vraag voor veel buitenstaanders was of de ploeg zich kon bedwingen in het gezellige uitgaansleven op de zaterdagavond en nacht in Arnhem. Ik was daar niet zo bevreesd voor en heb de spelers daar vooraf kort en duidelijk van kunnen overtuigen, zonder elkaar verplichtingen op te leggen.”

 

Stukart voegt toe:  ,,Gesteld kan worden dat de jongens zich voorbeeldig hebben gedragen c.q. voorbereid. Daarbij is zaterdag echt wel een biertje gedronken, maar men was zich terdege bewust van het belang van de wedstrijd Stompwijk – MMO, de rol die we kunnen spelen in de derde klasse A en de gestelde doelen voor dit seizoen. De groep eerste elftalspelers heeft dit weekend getoond zowel binnen als buiten het veld volwassen met verschillende situaties heel verantwoord om te kunnen gaan. Met name in de tweede helft gisteren heb ik prachtige combinaties en aanvallen gezien van ,,mijn jongens”. Als trainer heb ik daarvan genoten en als mens van de rest van het zeer geslaagde trainingsweekend. Na afloop van de wedstrijd heb ik de jongens in de kleedkamer dan ook (best wat emotioneel) een groot compliment gemaakt voor het getoonde tijdens het weekend en uit de grond van mijn hart gezegd daar erg veel respect voor te hebben.”