jeugdvoetbalopleiding 150Op vrijdag 30 augustus zal er van 18.00 uur – 19.00 uur een GRATIS clinic voor alle spelers van 6 tot en met 15 jaar plaatsvinden op het kunstgras bij Meerburg onder leiding van de techniektrainers vanwww.jeugdvoetbalopleiding.nl. Alle spelers worden iets voor 18.00 uur op het veld verwacht voor eenveelzijdig en uitdagend programma. Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom!

CURSUS TECHNIEKTRAINING

Omdat Meerburg veel waarde hecht aan technische vaardigheid zal er vanaf vrijdag 20 september een specifieke cursus techniektraining plaatsvinden voor de C/D/E/F-jeugdspelers. 

Jeugdvoetbalopleiding.nl organiseert opnieuw in samenwerking met vv Meerburg vanaf september techniek-training voor jeugdspelers in de leeftijd van 6 tot 15 jaar. Deze techniektraining bestaat uit 10lessen en zal starten in op vrijdag 20 september en duren tot 6 december 2013. De techniektrainingen zullen worden verzorgd door professionele techniektrainers. Je krijgt alle basistechnieken aangeleerd volgens de Wiel Coerver methode. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing zal de balvaardigheid en het zelfvertrouwen verder toenemen.
De techniektraining zal plaatsvinden op de locatie van vv Meerburg en beschikbaar voor zowel leden als niet-leden.

Voordelen van de Wiel Coerver methode Door een veelzijdige techniektraining neemt niet alleen het balgevoel toe in beide benen; de trainingen stellen spelers ook in staat opbouwend en aanvallend voetbal te spelen, geen kick en rush voetbal. Bij deze gevarieerde oefenvormen ga je ontelbare snelle acties maken en zal jij als speler je handelingssnelheid sterk ontwikkelen. Het aan- en meenemen van de bal en het verkrijgen van een prima traptechniek gaat hierdoor veel gemakkelijker omdat het totale balgevoel enorm vooruit gaat. Dit door veelzijdige techniektraining. Met deze trainingen wordt
je gewoon in korte tijd technisch beter en daar haal je heel veel plezier uit!

Trainingsdata, de 10 techniektrainingen worden gegeven op de volgende vrijdagen:

– 20 september
– 27 september
– 4 oktober
– 11 oktober
– 1 november
– 8 november
– 15 november
– 22 november
– 29 november
– 6 december

TRAININGSTIJDEN OP DE AANGEGEVEN 10 VRIJDAGEN: 17.30 -18.30 uur

De deelnemers worden in groepen geplaatst op basis van leeftijd en niveau. Tijdens de herfstvakantie zijn er geen trainingen gepland. De kosten voor deze techniektraining bedragen € 100 ,- voor alle 10 techniektrainingen. Verzoeken om bij vrienden of vriendinnen in de zelfde groep te trainen zijn mogelijk.

Inschrijven:

Je kunt je voor deze techniektraining inschrijven door een mailbericht te sturen naar info@jeugdvoetbalopleiding.nl. Zet hierin je naam en adresgegevens, je leeftijd en je telefoonnummer en vermeld tevens in welk team je speelt. Voor eventuele vragen kan men ook contact met ons opnemen.
Noteer:GRATIS CLINIC op vrijdag 30 augustus van 18.00 – 19.00 uur bij  Meerburg! Tot ziens op het veld.

Met sportieve groet,
Mark de Horn
Coordinator Jeugdvoetbalopleiding
www.jeugdvoetbalopleiding.nl
06-48563540