Creativ EventZ logoCreativEventZ is er vroeg bij om het gehele nieuwe winterprogramma voor trainingskampen winter 2014 te presenteren. Er is een uitbreiding met locaties aan de Costa Del Sol met hotel in Torremolinos en Benalmadena met werkelijk schitterende hotels en sport faciliteiten.

 

U kunt er verblijven op basis van logies en/of all-inclusive. Daarnaast hebben wij een unieke ‘kom kijken service’ gemaakt, u kunt dus vooraf de locaties bekijken!! Mocht u daarna besluiten te gaan boeken dan krijgt u een deel van de gemaakte kosten voor het gaan kijken als korting terug bij de boeking voor maximaal 2 personen. Kijk op: http://www.creativ-eventz.nl/trainingskampen-costadelsol.

 

Na de trainingskampen in Nederland ter voorbereiding op de nieuwe competitie seizoen 2013/2014 en de vaste trainingskampen aan de Costa Brava en Portugal doen we nu dus ook de Costa del Sol. Tenerife en Gran Canaria doen we daarnaast ook nog, enkel op aanvraag.Voor meer informatie kunt u ons mailen via info@creativ-eventz.nl.

CreativEventZ