bledderpoolEindelijk is die er dan, de Leidse regio voetbalpool door onze redactie omgedoopt tot de BLEDDERPOOL! Voorspel regiowedstrijden uit het amateurvoetbal. De Blebberpool is in het leven geroepen omdat het voorspellen van wedstrijden leuk is en wij voetballers het heerlijk vinden om de competitie aan te gaan. Maar deze toto is ook ontstaan als extra ondersteuning van Leidenamateurvoetbal.nl, de regionale voetbalwebsite die blijft groeien in populariteit. Een manier om het voortbestaan van de website te garanderen. We hopen dat veel supporters, spelers, bestuursleden, lezers van onze site en wie er maar wil  zullen gaan deelnemen.

 

Aanmelden kost eenmalig een tientje en dan kun je tot het einde van het seizoen 2013/2014 deelnemen. Met de deelname steun je leidenamateurvoetbal, speel je mee aan een leuke toto en maak je kans op prijzen.

 

Aanmelden kan tot en met 6 december! Vanaf het voetbalweekend van 7 en 8 december zal inschrijven niet meer mogelijk zijn. Als je je nu inschrijft kun je wel alvast oefenen met de wedstrijden die gespeeld worden tot het weekend van 7 en 8 december. Deze score telt dan nog niet mee. En hierbij de poort tot geluk: https://www.leidenamateurvoetbal.nl/blog

 

Voor vragen en meer informatie gaarne mailen naar: pool@leidenamateurvoetbal.nl.