jeugdvoetbalopleiding 150FC Rijnvogels hecht veel waarde aan een optimale jeugdopleiding voor al haar jeugdspelers en heeft daarom gekozen voor een gericht opleidingsprogramma voor de jeugdtrainers. Het niveau van een goede jeugdopleiding is immers afhankelijk van het niveau van de jeugdtrainers. FC Rijnvogels heeft gekozen voor een clubspecifieke aanpak afgestemd op de wensen en behoeften van de vereniging. Kortom maatwerk!

 

De stichting Jeugdvoetbalopleiding heeft in nauw overleg met de technische commissie
een scholingsprogramma samengesteld om op een interactieve en praktijkgerichte wijze
de jeugdopleiding van FC Rijnvogels ( verder) te optimaliseren. Jeugdvoetbalopleiding is gespecialiseerd in alle facetten van het opleiden van jeugdspelers. Via de site www.jeugdvoetbalopleiding.nl is meer te zien over de visie en werkwijze.

 

Binnenkort start deze scholing op het eigen FC Rijnvogels- complex met daarbij alleen maar FC Rijnvogels- trainers en FC Rijnvogels spelers om zodoende tot een maximaal FC Rijnvogels leerklimaat te komen. Omdat de aanpak van Jeugdvoetbalopleiding vorig seizoen goed is bevallen, was de vraag om een vervolgprogramma nadrukkelijk aanwezig.

 

Verenigingen die vrijblijvend nadere informatie wensen over de diverse mogelijkheden om de jeugdtrainers te scholen kunnen contact opnemen via [email protected]

 

Mark de Horn
Coordinator Jeugdvoetbalopleiding
www.jeugdvoetbalopleiding.nl
06-48563540