ts-alkmaniaZoals al eerder te lezen viel op deze website zal Paul Pikaar met ingang van het volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Alkmania worden. Paul is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij zaterdag derdeklasser Floreant uit Boskoop.

 

De 41-jarige in Leiden woonachtige oefenmeester is gehuwd, vader van twee dochters en in het dagelijks leven accountmanager bij KIA Motors Nederland.

 

Paul Pikaar Alkmania resultaatZijn voetbalcarrière begon hij op jeugdige leeftijd bij LV Roodenburg, dat in die tijd vooral bekend stond om zijn goede jeugdopleiding. Paul speelde bij Roodenburg in alle hoogste jeugdteams en in het eerste elftal dat toen uitkwam in de eerste klasse. Op een bepaald moment is hij overgestapt naar UVS en speelde daar met het eerste elftal in de hoofdklasse. Door een blessure was Pikaar genoodzaakt vroegtijdig te stoppen met voetballen. Hij werd direct door UVS gevraagd als trainer van de landelijke spelende A-junioren. Na vier seizoenen bij de A-jeugd van UVS maakte Paul een korte uitstap naar Altior om vervolgens weer terug te keren bij UVS als trainer van het tweede elftal en assistent hoofdtrainer.

 

Na twee seizoenen kreeg Paul de kans om hoofdtrainer te worden bij vv Leiden. Na een moeizame start heeft hij daar vier seizoenen bijzonder succesvol gewerkt. Thans is de nieuwe trainer van Alkmania dus hoofdtrainer van de zaterdagtak van Floreant, dat met acht punten voorsprong ongeslagen koploper is in de 3e klasse en winnaar van de eerste periodetitel. Pikaar had bij Floreant te kennen gegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging en is zeer gemotiveerd om die bij Alkmania te pakken.   

 

Het bestuur en de technische commissie zijn er van overtuigd dat zij met het aantrekken van Paul Pikaar een hoofdtrainer in huis halen die past bij de ambities van de club en ontwikkelingsfase van de spelersgroep.

 

VV Alkmania