Als gevolg van een samenwerkingsverband met ZZ Leiden Basketbal kan onze redactie spelers, supporters, lezers van onze website, sponsoren en prijswinnaars blij maken met tickets voor thuiswedstrijden van de plaatselijke trots. Een avondje 5 Meihal staat welhaast garant voor een ontspannen topavond en iedereen komt met een voldaan gevoel weer naar buiten, zelfs ongeacht de uitslag.

 

November 2013 048 resultaat kopieJ.l. zaterdag was het de beurt aan een winnaar van een door ons georganiseerde prijsvraag. Normaliter bezoekt Jan van der Plas de wedstrijden van topklasser Katwijk, zo ook in de voorbije speelronde. Helaas kreeg Katwijk er van langs tegen IJsselmeervogels (1-5). Van der Plas grapte voorafgaand aan het competitietreffen tussen ZZ en Aris Leeuwarden dat ‘de kans nihil zou zijn dat er weer een zelfde score uit zou rollen.’

 

Na afloop was Van der Plas in een prima stemming, want niet alleen won ZZ Leiden ruim met 84-66, maar de Katwijker had een zeer plezierige avond gehad en dat kon ook worden gezegd van zijn metgezel, nichtjelief (zie ook de stralende lach op de foto). De foto werd een kwartier voor de wedstrijd genomen en toen, zo meldde Van der Plas, was de avond al geslaagd voor het tweetal vanwege de muziek, de mascotte (Birdie) en de warming-up van de lange mannen.