ts-koudekerk2Op donderdag 28 maart 2013 bestaat de v.v. Koudekerk precies 75 jaar . Deze dag is de start van een fantastisch jubileumweekend vol met activiteiten.  Het gehele Paasweekend zal  in het teken staan van deze prachtige mijlpaal van één van de oudste sportclubs van Rijnwoude. Voor het organiseren en financieren van de verschillende activiteiten is dit jubileumjaar een jubileumcommissie in het leven geroepen.

 

Op donderdag  28  maart 2013 wordt het bestuur van de vereniging een receptie aangeboden. Vanaf 20.00 uur zijn de genodigden welkom in het clubhuis om  het bestuur te feliciteren met deze mijlpaal. 

****************************************************************************************

 

Op vrijdag 29 maart 2013 wordt er een jeugdvoetbaldag georganiseerd. Op deze dag worden de jeugdleden van 6 t/m 15 jaar in het zonnetje gezet. Feyenoord Soccer Schools is uitgenodigd om ruim 90 jeugdleden van de v.v. Koudekerk een clinic te geven.

 

Als Amateur Partner van Feyenoord heeft de v.v. Koudekerk, de beste jeugdopleiding  van Nederland kunnen strikken, om  een dag lang met de jeugdvoetballers van de v.v. Koudekerk te werken en ze de fijne kneepjes van het voetbalvak bij te leren. Deze dag staat onder leiding van oud voetballer Ben Wijnstekers en deze wordt ondersteund door bekende ex-voetballers  zoals  Ruud Heus, Ulrich van Gobbel, Chris Gyan en Leonardo II

 

Deze jeugdvoetbal dag welke wordt gehouden op ons sportcomplex aan de Gruttolaan en is mede mogelijk gemaakt door het Rabobank Rijnstreek Fonds en de Club van 100 van de v.v. Koudekerk. De jeugddag begint om 09.00 uur en zal eindigen rond 16.00 uur.

****************************************************************************************

 

Op zaterdag 30 maart 2013 zijn de leden, donateurs en vrijwilligers vanaf 16 jaar aan de beurt. Vanaf 20.00 uur wordt hen een jubileumfeestavond aangeboden in vrijetijdscentrum De Ridderhof. Deze avond wordt opgeluisterd door muziek. Optredens zijn er van Hein en Ken DJ Show, Wesley Klein en de band Lekker!   

****************************************************************************************

 

Op tweede Paasdag, maandag 1 april 2013, zal er een familiedag worden gehouden op ons sportcomplex aan de Gruttolaan. Er worden op deze dag diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud, met als absoluut hoogtepunt de wedstrijd tussen een Koudekerk Allstar team en Oud – Feyenoord. Vanaf 11.00 uur wordt er een voetbaltoernooi georganiseerd voor de seniorleden van de club. Om 14.30 uur begint de wedstrijd tussen de Allstars  van Koudekerk en Oud – Feyenoord!  De toegang tot het complex is hierbij gratis. 

 

Het team van de v.v. Koudekerk zal hoofdzakelijk bestaan uit een mix van voetballers van de twee kampioenselftallen uit de jaren 1992 en 2005.  Oud Feyenoord heeft spelers in de gelederen  zoals Pierre van Hooydonk, Paul Bosvelt, Peter Houtman, Jean-Paul van Gastel, Mike Obiku, Bert Konterman, Ruud Heus etc..

******************************************************************************************Voor

Voor verdere informatie over deze jubileumactiviteiten kunt u in contact treden met onze jubileumcommissie  van de v.v. Koudekerk : jubileum@vvkoudekerk.nl