ZZ2 resultaatZorg en Zekerheid Leiden Basketball speelt dit jaar weer op Europees niveau. Aanstaande woensdag speelt de Leidse trots de eerste thuiswedstrijd in de EuroChallenge tegen de Deense kampioen Bakken Bears. Zijn we opgewassen tegen het ‘Europees geweld’? We gaan het zien. Na deze ontmoeting volgen er drie uitwedstrijden en daarna ontmoet ZZ Leiden nog een team uit Frankrijk en Finland in de sleutelstad!

 

Het team heeft pas twee thuiswedstrijden gespeeld maar deed dat in een geweldige ambiance. Een bijna volle zaal met een dol enthousiast publiek waarbij de wedstrijden tot de laatste minuten spannend bleven. Ons thuisvoordeel is enorm met zo’n publiek! De club is hier enorm trots op.

 

ZZ Leiden resultaatVoor de Europese wedstrijden geldt een regel dat de thuiswedstrijden in ieder geval moeten worden gewonnen om de tweede ronde te bereiken. Zeker tegen de Europese topploegen zal het team de steun van de supporters hard nodig hebben. Dus kom woensdagavond voor deze bijzondere wedstrijd naar de hal om ons team te steunen en te genieten van een avondje uit, in de Vijf Meihal! Have fun, maar dat is bijna een garantie..wanneer ZZ Leiden aan het werk gaat.

 

 

Woensdag 6 november, 20.00 uur 5 Meihal. Parkeren bij AH garage of Luifelbaangarage.

Kaarten zijn zowel online (bij voorkeur) als aan de kassa te verkrijgen als we niet uitverkocht zijn!: http://www.eredivisiebasketballleiden.nl/tickets. Zie ook de header op www.leidenamateurvoetbal.nl

 

Graag tot ziens, tot woensdag!

Met sportieve groet,

Het team en bestuur van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball