Zomerstop leidenamateiurvoetbalHet was een lang, maar geweldig leuk seizoen. Dit is het laatste bericht van de hand van de redactie. Onze mensen zijn toe aan rust, ander vertier en aan het opladen van de batterij. Spelers en trainers gaan ook met vakantie of zijn dat reeds. En de volgers van het voetbal gaan ook op pad en nemen even afstand om zich daarna weer te richten op een nieuw voetbalseizoen. In dit bericht enkele ‘dienstmededelingen’ en een dankwoord voor een ieders aandacht voor onze website.

 

Met dat laatste beginnen we. Onze redactie genoot in toenemende mate aandacht van veel (unieke) bezoekers. Records werden gebroken met ‘toeschouwers’ van onze website. Daar zijn we blij mee en bovenal erg trots op. Leidenamateurvoetbal.nl bestaat nu twee jaar en er is een toekomst. Een toekomst met liefhebbers van het voetbal en dan met name van het voetbal in de regio van de sleutelstad. Dank aan een ieder die de moeite nam om onze website te bezoeken, al dan niet op regelmatige basis.

 

Niet enkel het aantal hits nam fors toe, maar ook de volgelingen van ons Facebook. En wat te denken van de twitteraars. Ook op dat gebied kreeg onze redactie veel meer aandacht. Al met al groeide de belangstelling en het streven van onze redactie is om de lift omhoog te nemen in het derde seizoen.

 

Dat laatste kan lukken. Ons enthousiaste team wil niets liever. Maar…dat kan alleen met behulp van de clubs, adverteerders en sponsoren. Daarom vraagt onze redactie dan ook (nog meer) de steun van die partijen. Daarnaast wil onze redactie ook gaan werken met ‘Vrienden van Leidenamateurvoetbal.nl’. Op die manier tracht onze redactie continuïteit te waarborgen. Daarover in augustus meer.

 

Over die maand gesproken..vanaf de derde week van augustus zal de website weer worden voorzien van content. De exacte datum is nog niet bekend, mede ook omdat ons team heeft besloten om de website te voorzien van een ander jasje. Ondertussen is onze redactie al lang en breed begonnen met de voorbereidingen. Via social media zal de exacte aanvangsdatum nog volgen. In elk geval moet alles weer up and running zijn voor de start van de nieuwe competitie welke opent in het weekend van 7 en 8 september 2013.

 

Onze website blijft de komende tijd in principe in de lucht, maar het kan zijn dat de website af en toe uit de lucht is vanwege werkzaamheden achter de schermen. De redactie nodigt een ieder uit om nog eens op het gemak artikelen, interviews, statistieken en andere zaken terug te lezen.

 

Suggesties voor het nieuwe seizoen zijn en blijven welkom. Dat alles kan via ons e-mailadres: redactie@leidenamateurvoetbal.nl. Eventuele inkomende artikelen zullen niet meer worden geplaatst, maar vanaf augustus zijn er dus weer volop mogelijkheden op dat gebied.

 

Ons team hoopt dat u heeft genoten van de aandacht voor uw club of van ander nieuws en nodigt een ieder uit om ook volgend seizoen weer van de partij te zijn als volger van onze website. Tenslotte wensen wij iedereen een fijne vakantie toe, waarbij er met volle teugen wordt genoten.

 

Sportieve groeten namens ons voltallige team!!!!