ts-valken68Valken’68 heeft zich versterkt met drie nieuwe spelers voor het volgende seizoen. Van Rijnsburgse Boys komen Jeffrey Zandbergen en Mark Kabelaar over naar ‘t Duyfrak. Van Katwijk komt de jonge Arjan Haasnoot de Valkenburgers versterken.  Arjan Haasnoot (19) is het jongere broertje van huidig selectiespeler Jeroen Haasnoot.

 

Arjan Haasnoot speelde in de jeugd enkele jaren voor ADO Den Haag, waarna hij nog twee jaar uitkwam voor de A-junioren van UVS uit Leiden. Vorig jaar maakte hij de overstap naar het 2e elftal van Katwijk. Nu kiest de jonge centrale verdediger dus voor een voortzetting van zijn carrière bij Valken’68. Van Rijnsburg komen Jeffrey Zandbergen (23) en Mark Kabelaar (26). Zandbergen speelde in de jeugd al voor de Boys, maar koos uiteindelijk voor een overstap naar de A-jeugd van Quick Boys. Na één jaar in het 2e van Quick Boys koos Zandbergen voor een nieuw avontuur bij Voorschoten’97. De linksbenige speler keerde daarna weer terug op de Middelmors, maar komt volgend seizoen dus uit in het geel/rood van de Valkenburgers.

 

Zijn ploeggenoot Kabelaar maakt dus ook de overstap naar de ploeg van Andries Wendt, maar niet voordat ze nog de nodige prijzen zullen pakken met Rijnsburg. Gisteren bereikten de reserves van de Uien namelijk na strafschoppen de finale van de beker en ook in de competitie gaan ze fier aan de leiding.