Home3e Divisie, hoofdklasse en eerste klasseValken '68Valken’68 kan het tij niet meer keren

Valken’68 kan het tij niet meer keren

-

ts-valken68(Zaterdag,2C)- Valken’68, dat door vele blessures, ziektes en schorsingen gehavend aantrad tegen Monster, stond na acht minuten spelen met 2-0 achter. Uit de eerste vrije trap van de wedstrijd kon de spits van Monster, Koos van Spronsen, ongehinderd de eerste treffer binnenkoppen. Drie minuten later maakte Koen Warmers de 2-0. De ploeg van Andries Wendt kwam de klap niet meer te boven en lijkt nu volledig uitgespeeld.

Beide doelpuntenmakers hadden de score ook nog kunnen uitbreiden, maar dit gebeurde niet. De enige grote kans op de aansluittreffer was niet besteed aan Lars van Bommel, hij kon de uitgelezen mogelijkheid-een slechte uittrap van doelman Jeffrey van Vliet- niet benutten.

Na de rust ging Valken’68  met de wind in de rug op zoek naar de doelpunten die zij nodig hadden om er nog een wedstrijd van te maken. Maar in plaats van een doelpunt aan de zijde van de uitspelende ploeg, scoorde Monster de derde treffer.

Na de overtreding van Hans van der Bent in de zestienmeter op Michael de Jager ging de bal namelijk op de stip. Voor Monster ging aanvoerder Ruud Zuyderwijk achter de bal staan en kon de gegeven strafschop benutten, al zat de Valken’68 doelman Erwin van der Nagel er nog dichtbij. De kans daarna voor Sven Boonstoppel ging naast de verkeerde kant van de paal en invaller Mark van Duijn kon in kansrijke positie de trekker eveneens niet overhalen.

Aanstaande zaterdag komt koploper DSO op bezoek. De uitwedstrijd werd maar liefs met 7-1 verloren. Daarom zullen trainer Andries Wendt en zijn assistent Theo Scholte er alles aan doen om een getergd Valken’68 aan de aftrap te brengen.

Opstelling Valken’68: Erwin van der Nagel, Erwin de Ridder, Robin Noort,Roel Heemskerk (62. Herman Binnendijk), Jeroen Haasnoot, Jean-Paul Verkade, Lars van Bommel, Herman Varkevisser, Rens van Klaveren, Hans van der Bent en Sven Boonstoppel (80. Mark van Duijn).