Ook volgend jaar zullen Marcel de Hoogt en Mo Bougrine hoofdtrainer zijn bij respectievelijk de zaterdagselectie en de zondagselectie van Voorschoten’97. Beide trainers kwamen een contractverlenging van één jaar overeen.

 

Marcel de Hoogt is al sinds 2004 actief bij Voorschoten’97. Hij vervulde sindsdien diverse functies binnen Voorschoten ’97. Marcel, die in het bezit is van het diploma Oefenmeester 1, zal het komend jaar het hoofdtrainerschap combineren met de functie van pupillen coördinator. In het kader van die laatste functie zal hij zich bij de D, E en F-pupillen bezig gaan houden met de circuittraining en met de (interne) scouting van jeugdspelers. De Hoogt:  ,,Veel belangrijke spelers blijven ook het komende seizoen bij ons spelen. Dat is een goede zaak. We zijn al druk met gesprekken voor het komende jaar. Ook de begeleiding blijft in tact. Ik heb er zin in!”

 

Mo Bougrine begon het afgelopen seizoen met Zondag 1 in de 2e klasse . Dat hij zijn contract nu met een jaar heeft verlengd, geschiedt met duidelijke instemming van de spelersgroep. Uiteraard hoopt hij eerst de lopende competitie op een goede manier af te ronden. Bougrine: ,,We hebben een leuke groep en gaan die stapje voor stapje doorontwikkelen. De groep is relatief oud, maar langzaam zullen we jongere spelers in gaan passen. Dat is goed voor de toekomst. We betrekken nu al een aantal A-junioren bij onze selectie. Het is leuk om als trainer richting te geven aan dat proces.”