ts-ghcGroene velden en nu ook groene stroom. Voetbalclub GHC uit Leiden, spelend in de eerste klasse van het zaterdagvoetbal, heeft gekozen voor Sepa Green uit Enschede. Nederlands nieuwste en snelst groeiende energieleverancier wekt voordelige energie op in eigen biomassacentrales.

 

Riethoven 1 resultaatGHC bestuurslid Anand Soekhoe en Lucas Riethoven, Senior Accountmanger bij Sepa Green, tekenden een contract. De overeenkomst behelst de levering van gas voor de komende drie jaar. Bovendien krijgt GHC een vergoeding voor ieder clublid dat zich aanmeldt bij Sepa Green. ,,Wij houden van duurzaamheid, van een stabiele zaterdagvereniging en nu hebben we een duurzaam contract gesloten. Dit straalt vertrouwen uit. Het betreft een prachtige win-winsituatie”, stelt bestuurslid Soekhoe verheugd vast. ,,Niet alleen zijn wij verzekerd van fors goedkopere energie, ook pakt dit gunstig uit voor mens, maatschappij en milieu. Als voetbalclub vervullen we immers een maatschappelijke functie.”

 

Landelijk netwerk

 

Biomassa is de sterke (en groene) kracht van Sepa Green. Senior Accountmanager Lucas Riethoven: ,,Wij beheren zelf drie biomassacentrales en bouwen ze daarnaast in opdracht van boeren en lokale energieleveranciers. Onze eigen centrales in Coevorden, Beilen en Sluiskil zijn biomassavergisters, waarbij het biogas in een warmtekrachtcentrale wordt omgezet in groene stroom. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot de grootste mestvergister van Nederland.” Sepa Green is volop bezig met het uitrollen van een landelijk netwerk. ,,We koppelen partijen aan elkaar, zoals nu met GHC en haar leden.

 

Interesse?

Lucas Riethoven

Sepa Green Energy BV

Mobiel: 06 – 11358519

Website: www.sepagreen.nl

E-mailadres: l.riethoven@sepagreen.nl