ts-kagiaOp zaterdag 08 juni aanstaande organiseert voetbalvereniging Kagia uit Lisserbroek al weer haar 11de open jeugddag voor alle jongens en meisjes van 4 tot en met 14 jaar. Het programma duurt van 10.00 uur tot ongeveer 13.30 uur. Het doel van de open jeugddag is om zowel jongens als meisjes uit Lisserbroek en omgeving kennis te laten maken met het voetbalspel. Uiteraard is het mogelijk om je voor het nieuwe voetbalseizoen aan te melden bij de jeugdafdeling van v.v. Kagia.

 

Tijdens de ochtenduren, van 10.00 tot 12.30 uur, zijn voor de jeugd diverse voet­balspellen en partijvormen uitgezet, waarbij je individueel en in teamverband zo veel mogelijk (doel)punten moetscoren. In de pauzes staat voor iedere deelnemer/ster wat lekkers klaar. Na een eenvoudige, maar overheerlijke lunch wordt de dag om 13.00 uur afgesloten met de finale van de v.v. Kagia penalty bokaal. Alle deelnemers maken kans op deelname aan deze finale en om de felbegeerde Penalty Bokaal te veroveren.

 

Gedurende het ochtendprogramma kunnen de ouders informatie verkrijgen over voetbal bij v.v. Kagia. De jeugdcommissie zal een toelichting geven omtrent voetballen bij v.v. Kagia en staat tevens klaar om al uw vragen en opmerkingen te beantwoorden.

 

Kortom, redenen genoeg om op zaterdag 08 juni 2013 aanstaande het sportcomplex van v.v. Kagia (Kikkerbeetstraat 1, Lisserbroek) te bezoeken. Vanaf 09.00 uur bent u van harte welkom en wordt het eerste kopje koffie u door v.v. Kagia aangeboden. Deelnemers kunnen zich op 08 juni tussen 09.00 en 09.30 uur aanmelden in de kantine van v.v. Kagia.

 

Indien u meer inlichtingen wilt, dan kunt u contact opnemen met Mark Scholte (telefoon06-53583300). Dus..tot zaterdag 08 juni 2013 aanstaande op het sportcomplex van v.v. Kagia!!!