ts-koudekerk2Vrijdag waren Kevin Blom en Elles van Goozen de sprekers op de sponsoravond die een jaarlijks terugkerend event begint te worden. Elles van Goozen, dochter van…, maar vooral winnares van de LEF award. Een prijs voor jonge ondernemers en Kevin Blom, nadere uitleg overbodig..

 

Goozen resultaatNa de opening was het Elles van Goozen, dochter van…., maar vooral de winnares van LEF een prijs voor jonge ondernemers. Via een presentatie liet Elles veel van haar werk zien en hoe zij van een saaie lezing iets interessants en verrassends kan maken. Ontwerpen en dromen van een ontwerp als dat zoals de Apple store in New York, dan is haar werk compleet.  Hierna was het Kevin Blom die het woord nam. Kevin haalde de nodige anekdotes aan uit zijn carrière als (internationaal) scheidsrechter en vergat hierbij ook de mindere momenten niet. Hoe je het als scheidsrechter slecht kan treffen liet hij zien met behulp van een fragment uit de film “Kill the referee” over de Engelse Scheidsrechter Howard Webb tijdens en na de wedstrijd van Polen op het W.K..

Kevin Blom resultaatNapraten kon tijdens de pauze, tijd voor een drankje en een hapje van “de Spakenburgse Visspecialist” en toen was er nog even de gelegenheid om te kijken hoe het met de spelregelkennis van de aanwezigen was gesteld. Een quiz met behulp van rode en gele kaarten, waarbij er antwoord werd gegeven op vragen en spelsituaties die Kevin voorlegde. De winnaar was verrassend, Charles Devilee had alle antwoorden goed. Charles ging naar huis met een Jas van Quick uit de nieuwe Koudekerk collectie en een Respect aanvoerdersband van Kevin Blom. Tenslotte was er nog de mogelijkheid om onder het genot van een drankje en een hapje nog even verder na te praten. Al met al weer een geslaagde avond.