ts-woubruggeAfgelopen zaterdag werd bekend dat Arie van Duijn ook volgend seizoen trainer zal zijn in en bij vierdeklasser Woubrugge. De Katwijkse oefenmeester kwam dit seizoen met de missie om Woubrugge weer terug te loodsen naar de derde klasse. Halverwege het seizoen staat de club op een derde plaats in de vierde klasse A, achter DoCoS en VVSB.

 

Arie van duijnPreses Hans van der Neut was in zijn nopjes dat de partijen er snel uit waren. ,,De gesprekken zijn snel en soepel verlopen. Arie wilde niet het onderste uit de kan en heeft niet zo zeer gekozen voor de status en het geld, maar hij heeft zijn gevoel laten spreken. Natuurlijk had hij wel wat noten op zijn zang, maar daar zijn we prima uitgekomen.”

 

Van der Neut vervolgt: ,,We zijn een dorpsclub en zijn trots op een trainer als Arie van Duijn. Als een Katwijker staat voor iemand die zijn hart op de tong heeft dan klopt dat. Hij draait er niet omheen en laat aan duidelijkheid niets te wensen over. Dat spreekt ons aan, want zo voorkom je dat er twijfels of vraagtekens blijven ontstaan. Er is van twee kanten waardering en de spelers lopen met hem weg. Bovenal boekt deze overwegend jonge groep progressie en dat is nodig om weer tot successen te komen. De titel zal lastig worden, maar we gaan er wel voor. Lukt dat niet dan hebben we nog de nacompetitie. Mocht het onverhoopt niet lukken in deze jaargang dan blijft de missie staan voor volgend seizoen. Wij hebben ons tot doel gesteld om weer een stabiele derdeklasser te worden en in onze optiek is Arie de ideale trainer om daar uit te komen.”