JVO RCL_resultaatDe jeugdvoetbaldag in Leiderdorp op het complex van RCL is door een groot aantal jeugdspelers bezocht en is uitgegroeid tot een waar jeugdvoetbalfeest!
Maar liefst 118 kinderen beleefden een  zeer plezierige en leerzame dag, waarbij de succesbeleving centraal stond.

Jeugdvoetbalpleiding is gespecialiseerd in alle facetten van het opleiden van jeugdvoetballers en is bij een toenemend aantal verenigingen actief om de vereniging clubspecifiek te ondersteunen en te scholen. Steeds meer clubs zien de meerwaarde in van clubspecifieke ondersteuning. Dankzij de geweldige medewerking vooraf en gedurende de jeugdvoetbaldag vanuit RCL is dit evenement een groot succes geworden en toonden zowel de kinderen als de ouders zich zeer enthousiast.

Dankzij de kwalitatieve benadering van de trainersstaf van jeugdvoetbalopleiding, leek het voor de kinderen alsof zij als echte profvoetballers werden behandeld. De doelstelling van dejeugdvoetbaldagen is om de deelnemers een afwisselend en uitdagend programma te bieden met veel trainingen volgens de Wiel Coerver methode en diverse wedstrijdgerichte vormen. Dit dagvullende evenement zorgde vol plezier en beleving bij de deelnemers. Na een dynamisch trainingsprogramma zorgde de voetbalquiz voor veel spanning en de smakelijke lunch voor de broodnodige energie.

Tijdens het middagprogramma volgde een aantrekkelijk wedstrijdprogramma met als
slot een feestelijke prijsuitreiking in de kantine van RCL. Verenigingen die belangstelling hebben in een jeugdvoetbaldag op het eigen complex kunnen nadere informatie verkrijgen via
info@jeugdvoetbalopleiding.nl

Met sportieve groet,
Mark de Horn, Coördinator Jeugdvoetbalopleiding
www.jeugdvoetbalopleiding.nl
06-48563540