Bijeenkomst_resultaatOp vrijdag 14 maart zal er op de locatie van FC Rijnvogels in Katwijk, een landelijke jeugdtrainersavond zijn voor jeugdtrainers om (nog) beter de jeugd te kunnen trainen en coachen.Hierbij worden praktische tips en trucs besproken en getoond in de praktijk. Bedoeld voor iedereen die waarde hecht aan een optimale jeugdopleiding.

Zowel een aanrader voor de ervaren als beginnende trainer. Met name de verbinding tussen training en wedstrijd staat centraal,waarbij de coaching afgestemd moet zijn op de spelers.

Programma jeugdtrainersavond op vrijdag 14 maart
Doelgroep: trainers en coaches actief binnen het jeugdvoetbal.

18:30 Inloop
19:00 Inleiding
19:15 Coachen jeugdspelers in de praktijk
20:30 Pauze
20:45 Coachen met plezier
21:45 Conclusies
22:00 Afsluiting

De organisatie is in handen van: www.jeugdvoetbalopleiding.nl
Met medewerking van Erwin van Baarle, schrijver van het boek ‘Presteren met plezier’.

Jeugdvoetbal 4 maart 2014_resultaatDe kosten voor deze interactieve en praktijkgerichteavond bedragen Euro 15,- per persoon. Vooraf aanmelden via info@jeugdvoetbalopleiding.nl. Via de website www.jeugdvoetbalopleiding.nl is meer te zien over onze visie en werkwijze. Jeugdtrainers van diverse verenigingen zullen aanwezig zijn dus een ideale gelegenheid om kennis uit te wisselen en nieuwe contacten op te doen.

Bij deelname aan deze jeugdtrainersavond ontvangt u GRATIS het complete trainingsjaarplan deze kost normaal gesproken Euro 39,50,-!!! Wij hopen ook uw jeugdtrainers op deze bijzondere jeugdtrainersavond te mogen begroeten. Wacht niet te lang met inschrijven want VOL = VOL

Met sportieve groet,
Mark de Horn
Coordinator Jeugdvoetbalopleiding
www.jeugdvoetbalopleiding.nl
06-48563540