VraagAntwoord
Christiaan Laan
Stel je even voor aan het publiek van leidenamateurvoetbal.nl (geboortedatum, geboorteplaats, werk, studie, leeftijd, gezinssamenstelling en eventueel meer) Ik ben 24 jaar, 2 maart 1989 geboren in Enkhuizen en woon nu alweer bijna 18 jaar in Leiderdorp. Ik studeer werktuigbouwkunde in Delft. Verder ben ik ook jeugdtrainer van Meerburg B1.
Mijn voetballoopbaanAltijd alleen bij Meerburg geweest en daarbij alle selectieteams doorlopen.
Wat zijn je passies/ hobby’s naast het voetbal Feesten, parties en festivals bezoeken, tijd doorbrengen met mijn vrienden en dinnies
Hoe zou jij jouw club willen beschrijvenMeerburg verhuisde een aantal jaar geleden en kreeg een nieuw clubgebouw. De flessen zijn ingewisseld voor tapjes, de frituurpan is verdwenen, de ambities zijn voor iedereen anders en Meerburg speelt, zeker in de jeugd en als je kijkt naar het aantal leden, op een te laag niveau. Meerburg is verder een club waarbij gezelligheid gepaard kan gaan met prestaties.
De vijf beste spelers ter wereld in jouw ogen op dit momentZlatan, Ribery, Sneijder, Cavani, Schweinsteiger
Mijn verwachtingen van het WKDie beker zit in de tas, daar kan weinig nog aan fout gaan.
Hoe kan Nederlands clubvoetbal weer mee gaan tellenHet model van Johan Cruijff bij Ajax kopiëren.
Beste spelers zelf ooit mee gespeeldDennis van Polanen, in de jeugd nog actief geweest bij ADO, Jeroen Verboon, werd nog eens gescout door SJC, Kevin de Jong, kreeg in de jeugd nog een uitnodiging van de KNVB, Jelle Korbee, naar eigen zeggen 16 jaar ervaring in hoofdklasse, Marcel Vondeling, deed mee aan Koning Voetbal.
Zaterdag-en zondagvoetbalHeeft allebei wel wat. Zaterdag voetballen biedt meer mogelijkheden om feestjes op zaterdag te pakken maar met zondagvoetbal kom je minder in de knoop met het festivalseizoen. Toch heeft zondagvoetbal mijn voorkeur
Wat zijn je eigen toekomstplannen binnen het voetbal en daarbuiten Binnen het voetbal hoop ik dat de vette jaren bij Meerburg nog moeten komen en dat ik daar deel van uit mag maken. Buiten het voetbal hoop ik nog wat moois van de wereld te zien.
Klassering van jouw club en de andere regioclubs in jullie klasseNa een paar mindere wedstrijden gaan we ons herpakken en tot de laatste dag meestrijden om de titel. De titelstrijd zal dan tussen ons en FC Lisse gaan. DOSR wordt nummer 4 en Alkmania en Stompwijk 5 en 6. MMO mag blij zijn met een zevende plek en SJZ degradeert.
Mooiste drie sportmomenten uit je leven. Van jezelf of anderzijds 30ste kampioenschap van Ajax, promotie met Meerburg 1 na strafschoppen naar de 2e klasse, de medailles van de schaatsers op het NK afstanden in Sotsji
Wat vind je van het nieuwe jasje van leidenamateurvoetbal.nl? Wat lees jij vooral?Is erg overzichtelijk en kleurrijk geworden. Zelf lees ik altijd wel hemd van het lijf en de voorbeschouwingen voor het komend weekend.
Daar kan ik helemaal niets meeEen te harde inspeelpass
Dat zou ik nou nooit doenShirt uit doen op een feest
Wat een ellendeBier en broodjes bal bij Meerburg
VakantieplannenWaarom op vakantie gaan als er allemaal mooie festivals zijn in ons eigen Nederland?
Naar deze vrouwen kijk ik graagDoutzen Kroes, Lauren Verster, Sasha Grey, Nicole Aniston, Jessica Alba
Mijn laatste leeswerkBiografie van Louis van Gaal
LevensmottoWinnen belangrijker dan meedoen
Knap ik op af bij vrouwenEen trouwring
Daar maak ik me enorme zorgen omOm het gewicht van mijn vrienden Gidion Loos en Kevin de Jong
Sven KramerOver 4 jaar misschien wel goud op de 10 kilometer
Ga daar nou eens mee aan de slagPascontrole op het veld
Geloof en ongeloofHelemaal niks
Daar kijk ik enorm naar uit en waaromDe zomer! Die winter heeft nu wel lang genoeg geduurd
Zorgelijk in de maatschappijEconomische crisis
Zie ik niet zittenEen trouwring bij een vrouw
Dat wil ik graag nog even kwijtIk heb alles gezegd..