Marvin de Klerk WarmundaIn deze rubriek zetten wij de schijnwerpers op een speler, trainer of een bestuurder. Het hemd gaat dus in figuurlijke zin van het lijf. De rubriek zal regelmatig voorbij komen en de vragen zullen zo nu en dan worden aangepast.

 

 

 

 

 

 

VraagAntwoord
Stel je even voor aan het publiek van leidenamateurvoetbal.nl (geboortedatum, geboorteplaats, werk, studie, leeftijd, gezinssamenstelling en eventueel meer)Ik ben Marvin de Klerk geboren op 5 oktober 1983 te Leiderdorp. Na het afronden van mijn HBO-opleiding Accountancy werk ik sinds september 2008 bij bij EY. Ik ben momenteel bezig met het afronden van mijn deeltijdopleiding tot Register Accountant. Ik woon samen met mijn vriendin in Den Haag.
Mijn voetballoopbaanMijn voetballoopbaan begon al toen ik vrij jong was. Mijn vader (Hennie de Klerk) nam mijn broer en mij vaak mee naar de clubs waar hij zelf trainer was. Aangezien wij in Hazerswoude Rijndijk woonde is mijn loopbaan begonnen in de jeugd van Bernardus. Op zeventienjarige leeftijd mocht ik mijn debuut maken in het eerste van Bernardus. Na het doorlopen van de jeugdelftallen heb ik twee jaar lang in het eerste van Bernardus gespeeld. Ik heb vervolgens de overstap gemaakt naar Lugdunum om vervolgens na twee seizoenen met veel blessures terug te gaan naar Bernardus. Ik heb vervolgens tot en met het seizoen 2012/2013 altijd in de selectie van Bernardus gespeeld. Na een wat rommelig laatste jaar bij Bernardus speel ik sinds het seizoen 2013/2014 op de zaterdag bij Warmunda.
Wat zijn je passies/ hobby’s naast het voetbalNaast het voetballen vind ik het erg leuk om te squashen, fitnessen, vissen en hardlopen.
Naam en plaatsen lagere en middelbare school waar je vertoefdeCBS De Rhynenburch in Hazerswoude Rijndijk, Scala college Alphen aan den Rijn.
Zo blik ik terug op het WKVoor mij was dit het WK waar Nederland vooraf al was afgeschreven, maar uiteindelijk toch nog de halve finale haalt. Het WK waar ik mooi voetbal heb gezien, maar ook hele slechte wedstrijden. Het WK waar Duitsland de titel pakte wat mij uiteindelijk de eerste plaats in de WK-poule opleverde.
Mooiste voetbalcomplex uit de regioAlphense Boys omdat het beschikt over goede velden en het omkleden onder de tribune om vervolgens zo het veld op te lopen heeft toch altijd wel iets moois.
Mooiste drie sportmomenten uit je leven. Van jezelf of anderzijdsHet eerste mooie sportmoment is de overwinning van Maarten van der Weijden tijdens de Olympische Spelen. Het eerste kampioenschap onder Frank de Boer en dan de wedstrijd Ajax - Twente. Ik was zelf aanwezig bij deze wedstrijd wat een sfeer en een spanning. Mijn mooiste persoonlijke sportmoment is het feit dat ik tijdens een ernstige ziekte (beginnend met een K) tegen de verwachtingen van de artsen toch altijd de kracht, energie en motivatie heb gehad om te trainen en te voetballen in het eerste.
Wat zijn je eigen toekomstplannen binnen het voetbal en daarbuitenIk ben nu bijna 31 en voel me nog fit. Ik wil zolang mogelijk blijven voetballen en daarna misschien actief blijven als trainer. Naast het voetballen wil ik mijn opleiding tot register accountant afronden en van het leven genieten met mijn vriendin en familie.
Deze clubs in het amateurvoetbal volg ik meestal welWarmunda, de clubs bij ons in de competitie, Lugdunum en Bernardus.
Social mediaFacebook en Linkedin
Zo ziet mijn weekend er doorgaans uitBoodschappen doen, voetballen, af en toe stappen en uitrusten.
Te triest voor woordenDat soms het respect naar elkaar ver te vinden is.
Dat vind ik nou humorJochem Myjer en Najib Amhali
Dat zou ik nou nooit doenSchelden met het woord K
Daar had ik beter over na moeten denkenDeze vraag 😉
Ga ik toch eens over nadenkenIn het leven moet je niet teveel nadenken. Je moet kijken wat op je pad komt en op basis daarvan keuzes maken.
Wat een afgangSepp Blatter die nog steeds de baas van de FIFA is!
Mijn voorbije vakantieMijn vakantie is nu gaande. Ik vlieg begin september richting Maleisië voor een vakantie van ruim 3 weken.
LevensmottoJe leeft vandaag en geniet van het leven met een lach en een traan.
Lekker dingSylvie Meis en Doutzen Kroes
Kijk ik naar uitDe vakantie en dit seizoen meer punten pakken met Warmunda.
MuziekLigt aan mijn mood…kan varieren van Nederlandstalig tot trance en harder.
Wat ik over zou willen doenHet leven is net als voetbal…je maakt goede en slechte keuzes. Ik denk dat je moet leren van beide zodat je een volgende keer betere keuzes maakt. Ik hoef niet speciaal iets over te doen!
Zou ik graag beter beheersenIk zou graag nog een keer les willen nemen om een instrument te bespelen.
Dat mis ik wel eensFamilie en vrienden die niet meer leven.
Mijn club en de verwachtingen voor dit seizoenNa een dramatisch eerste seizoen bij Warmunda hoop ik dat we dit jaar met de spelers die we hebben wat meer punten kunnen pakken, het gezellig is en er als 1 team staan.
Verschrikkelijk overgewaardeerdTeveel spelers in het betaald voetbal
Dat wil ik graag nog even kwijtTeveel om hier te noemen.