Fred Pont HvhLIn deze rubriek zetten wij de schijnwerpers op een speler, trainer of een bestuurder. Het hemd gaat dus in figuurlijke zin van het lijf. De rubriek zal regelmatig voorbij komen en de vragen zullen zo nu en dan worden aangepast. 

 

 

 

VraagAntwoord
Stel je even voor aan het publiek van leidenamateurvoetbal.nl (geboortedatum, geboorteplaats, werk, studie, leeftijd, gezinssamenstelling en eventueel meer) Ik ben Fred Pont. Ben geboren en getogen in Warmond, geboortedatum 22-06-1990 (24 jaar oud dus). Ik heb mijn studie Communicatie aan de Haagse Hogeschool afgelopen juni afgerond en ben momenteel op uitzendbasis bij een farmaceutisch bedrijf aan het werk. Ik help mee met het testen, vullen en bijhouden van datasystemen.
Mijn voetballoopbaanIk voetbal onafgebroken vanaf mijn 5de bij Warmunda.
Wat zijn je passies/ hobby’s naast het voetbal Ik ben een festivalganger, de zomerstop is daarom wel ideaal om daar ook vol van te kunnen genieten.
Naam en plaatsen lagere en middelbare school waar je vertoefdeIn Warmond zat ik op basisschool de Waaier, op het Rijnlands Lyceum Sassenheim heb ik mijn havodiploma gehaald.
Zo blik ik terug op het WKPrachtig WK, met vooral super veel en ook super veel mooie goals. Ik vind het een aanfluiting dat Messi tot speler van het toernooi is vernoemd.
Louis van Gaal,,Ben ik nou degene die zo slim is, of ben jij zo dom?"
Mooiste voetbalcomplex uit de regioOverbos te Warmond.
Mooiste drie sportmomenten uit je leven. Van jezelf of anderzijds 1: Feyenoord wint de UEFA-cup. 2: Goal Giovanni van Bronckhorst halve finale Uruguay WK2010. 3: Persoonlijk mooi voetbalmoment: winnende goal in een met 2-1 gewonnen, zeer hectische wedstrijd tegen GOL Sport waar zelfs onze verzorger Kees Hooijmans rood kreeg. Geweldig!
Wat zijn je eigen toekomstplannen binnen het voetbal en daarbuiten Voorlopig heb ik het heel erg naar mijn zin bij Warmunda en verwacht er daarom nog lang te blijven voetballen. Buiten het voetbal ben ik op zoek naar een vaste baan.
Zo ervaar ik deze zomer tot nu toeDeze zomer heb ik vooral gewerkt, maar van het prachtige weer heb ik wel kunnen genieten tijdens de festivals waar ik ben geweest.
Social mediaFacebook
Deze programma's op tv zie ik graag of verafschuw ik juistGeen echte voorkeuren, ik kijk graag series.
GamenIk doe niet aan gamen
Dat vind ik nou humorKomt een man bij de bakker. Man tegen de bakker: HAHA ik heb je moeder geneukt! Bakker tegen man: Rot op pa, ik ben aan het werk.
Dat zou ik nou nooit doenNooit zeggen
Daar had ik beter over na moeten denkenIn de zin of ik nog ergens spijt van heb? Nee niet echt.
Onmiddellijk opdoekenSep Blatter
Wat een afgangPSV - Feyenoord… 10-0, dat deed pijn
Mijn oorbije vakantieLaatste vakantie was een skivakantie naar Val Thorens, was helemaal top.
LevensmottoMaak je niet te druk, geniet van je hebt.
Lekker dingDank je.
Meest opmerkelijke recente nieuwsMH17, bizar dat anno 2014 nog zulke dingen gebeuren.
Favoriete zanger(es), band en muziekgenreTechno, house en deephouse, goede dj's zijn er genoeg in dat genre. Eigenlijk gaat het vooral om de gezelligheid die muziek meebrengt.
Doe daar nou eens wat aanSchulden bij clubs in het buitenland, niet heel raar dat het Nederlandse voetbal zo ver afzakt.
Doe eens normaal zegPoetin
Daar kijk ik enorm naar uit en waaromIn to the woods festival. Het laatste festival van het seizoen voor mij, dus nog een keer genieten.
Mijn club en de verwachtingen voor dit seizoenWarmunda (zo) zal dit seizoen meedraaien in de top 5 van de 4e klasse.
Verschrikkelijk overgewaardeerdDavid Luiz
Dat wil ik graag nog even kwijtJullie hebben een leuke website, goede manier om op de hoogte te blijven van het regionale voetbalnieuws.