Lars KremerIn deze rubriek zetten wij de schijnwerpers op een speler, trainer of een bestuurder. Het hemd gaat dus in figuurlijke zin van het lijf. De rubriek zal regelmatig voorbij komen en de vragen zullen zo nu en dan worden aangepast.

 

 

VraagAntwoord
Ik ben Lars Kremer, geboren op 28-07-1988 te Zwammerdam. Ik ben 26 jaar en woon nog thuis bij mijn ouders. Ik ben nu 6 jaar samen met mijn vriendin Tamara. Inmiddels ben ik 2 jaar werkzaam bij Vink Bouw Nieuwkoop B.V. als werkvoorbereider. Betreffende de toekomstplannen zijn wij nu rustig aan het orienteren om eventueel een huis te kopen.
Mijn voetballoopbaanIk ben op mijn vijfde begonnen bij v.v. Zwammerdam, waar ik tot en met de D-pupillen heb gevoetbald. Hierna ben ik naar ARC gegaan, waar ik de jeugd heb doorlopen tot en met de A-junioren. Hierna ben ik weer teruggekeerd naar v.v.Zwammerdam, waar ik nu ben begonnen aan mijn 9e seizoen in het 1e elftal.
Wat zijn je passies/ hobby’s naast het voetbalMijn grootste hobby is voetbal, wanneer ik niet hoef te trainen heb ik weinig andere hobby's.
Naam en plaatsen lagere en middelbare school waar je vertoefdeMijn basisschool was de Oranje Nassau school in Zwammerdam. Hierna ben ik naar het Groene Hart Lyceum gegaan, waar ik het VBMO-TL heb behaald. Hierna heb ik zowel MBO als HBO bouwkunde behaald.
Mijn voorspellingen voor de eindstand van de klasse waarin ik speel.Ik denk dat wij met deze groep minimaal in het linker rijtje moeten eindigen en ben ervan overtuigd dat er nog meer in zit, wellicht een periode.
Guus HiddinkNa alles wat hij met diverse clubs / landen heb behaald kan ik niets anders zeggen dan dat hij een geweldige trainer is.
Mooiste voetbalcomplex uit de regioQua uitstraling denk ik dat ik het nieuwe complex van WDS het mooiste complex vind, echter de sfeer bij Zwammerdam overtreft alles!
Mooiste drie sportmomenten uit je leven. Van jezelf of anderzijdsDe eerste die het langste terug is, is het kampioensschap van Zwammerdam 1 (2005/2006). Dit betekende namelijk dat ik in de 3e klasse zou gaan voetballen het jaar er op. Verder de promotie van ons van de 4e naar de 3e klasse, waar wij na penalty's wonnen van DWO. Ook het 50-jarig bestaan van v.v. Zwammerdam zal ik nooit vergeten, waar ons 1e elftal speelde tegen Cambuur Leeuwarden.
Wat zijn je eigen toekomstplannen binnen het voetbal en daarbuitenIk hoop nog vele jaren in het 1e elftal van v.v. Zwammerdam te mogen spelen en hoop de 'jongere' jongens een hoop te kunnen leren. Verder wil ik later wel mijn trainerdiploma's halen om eventueel later wellicht trainer te zijn van v.v. Zwammerdam 1.
Wat zegt jou 11 septemberDaar zal altijd de aanslag op het WTC door het hoofd blijven gaan. Ik zal die beelden ook nooit vergeten.
Social mediaIk maak gebruik van twitter, facebook en linkedin. Waarbij ik facebook als privé gebruik. Twitter en linkedin gebruik ik ook veel voor mijn werk.
Deze programma's op tv zie ik graag of verafschuw ik juistAls ik tv kijk is het meestal een voetbal wedstrijd of een programma wat te maken heeft met voetbal (soms tot ergernis van mijn vriendin).
Wat vind je van het feit dat Zwammerdam zich heeft aangesloten bij de website Leidenamateurvoetbal.nlIk vind het altijd leuk als er verslagen en foto's op internet staan van de wedstrijd en ook in de krant. Ook interviews in de krant en op internet vind ik altijd interessant om te lezen. Ik vind het dan ook leuk dat Zwammerdam zich heeft aangesloten bij Leidenamateurvoetbal.
Dat vind ik nou humorVan die dingen die in de kleedkamer gebeuren, zoals onderbroeken verstoppen, tiger balsem in boxer.. daar kan ik enorm om lachen.
Dat zou ik nou nooit doenHet gebruiken van drugs.
Daar had ik beter over na moeten denkenGeen idee.
Onmiddellijk opdoekenZorgen dat de spelers in het betaalde voetbal zo achterlijk veel verdienen! Een halt toeroepen.
Wat een afgangTjechie - Nederland
Met verbazing keek/ luisterde ik recent naar dit nieuwsVliegtuigramp MH17, ongelofelijk!
LevensmottoEen dag niet gelachen is een dag niet geleefd!
Lekker dingMijn vriendin Tamara! Oké Doutze Kroes mag er ook zijn…
Muziek in mijn levenIk moet zeggen dat ik niet zoveel geef om muziek. Als er muziek aan staat vind ik het al snel goed.
Angst voorHeb ik niet.
Doe daar nou eens wat aanAan de burgeroorlog in Syrië
Doe eens normaal zegSepp Blatter, laat die man heel snel met pensioen gaan.
Daar kijk ik enorm naar uit en waaromNaar het komend seizoen, aangezien ik denk dat er enorm veel potentie in deze groep zit en dat wij heel ver kunnen komen met elkaar!
Mijn club en de verwachtingen voor dit seizoenMijn club is Feyenoord, ik hoop dat ze dit jaar weer meedoen om de prijzen. Al moet ik wel zeggen dat ik denk dat PSV een hele goede kans maakt op het kampioenschap.
Verschrikkelijk overgewaardeerdGareth Bale, hier ga je toch geen 100 miljoen voor uitgeven!!!
Dat wil ik graag nog even kwijtIk hoop dat ik dit jaar veel spelers van Zwammerdam zie terug komen in het Elftal van de Week!