VraagAntwoord
Je naam Phinney Disseldorp
Stel je even voor aan het publiek van leidenamateurvoetbal.nl (geboortedatum, geboorteplaats, werk, studie, leeftijd, gezinssamenstelling en eventueel meer) Ik ben, als eerste van een tweeling, geboren op 26 juli 1992 in het ziekenhuis in Voorburg, wat me nu dus 22 jaar jong maakt. Ik leef al mijn hele leven in Stompwijk en ik ben momenteel mijn Master Civiel Recht aan de Universiteit Leiden aan het afronden.
Mijn voetballoopbaanIk ben begonnen bij Stompwijk'92, waarna ik in de D'tjes naar Voorschoten'97 ben gegaan. Daar heb ik gespeeld tot en met het eerste jaar bij de A-junioren. Het laatste jaar als junior heb ik gespeeld bij Excelsior Rotterdam A1, waarna ik bij de overgang naar de senioren naar Voorschoten'97 ben teruggekeerd. Daar heb ik drie jaar gespeeld, en nu begin ik aan mijn eerste seizoen bij Valken'68.
Wat zijn je passies/ hobby’s naast het voetbal Lezen, series kijken en tijd doorbrengen met vrienden.
Naam en plaatsen lagere en middelbare school waar je vertoefdeLagere school: de Maerten van de Veldeschool in Stompwijk. Middelbare school: Da Vinci college in Leiden
Zo blik ik terug op het WKEen terechte wereldkampioen en een Nederlands elftal dat boven zichzelf uitstak.
Louis van GaalZo nu en dan sociaal incapabel, maar haalt het beste in een selectie naar boven.
Mooiste voetbalcomplex uit de regioQuick Boys
Mooiste drie sportmomenten uit je leven. Van jezelf of anderzijds 1. De winnende goal maken tegen Ajax. 2. Een voorwedstrijd spelen in de Kuip met Voorschoten'97 D1 tegen Feyenoord D1. 3. Het behalen van mijn veterstrikdiploma.
Wat zijn je eigen toekomstplannen binnen het voetbal en daarbuiten Binnen het voetbal: zo lang mogelijk fit blijven en op niveau blijven voetballen. Buiten het voetbal: mijn studie afronden en daarna aan het werk in de advocatuur.
Zo ervaar ik deze zomer tot nu toeVeel te veel regen en veel te veel werken.
Social mediaSoms erg handig en misschien wel essentieel, maar veel mensen schieten erin door.
Deze programma's op tv zie ik graag of verafschuw ik juistIk kijk graag naar Suits en NCIS en ik walg van programma's zoals Shownieuws en Utopia.
GamenNiet meer.
Dat vind ik nou humorMensen die zichzelf niet al te serieus nemen, daar kan je het hardst mee lachen.
Dat zou ik nou nooit doenMijn belofte breken.
Daar had ik beter over na moeten denkenDe sprong van de kant naar de steiger waardoor ik twaalf hechtingen op liep. Zonder die sprong had mijn been er een stuk beter uitgezien.
Onmiddellijk opdoekenVan die tien minuten durende reclameblokken op tv. Je kijkt tegenwoordig meer naar reclame dan naar de programma's zelf.
Wat een afgangSpanje op het afgelopen WK en het uit het ambt zetten van Bram Moskowicz.
Mijn voorbije vakantieTwee dagen naar Leuven, voor de rest doorgewerkt.
LevensmottoBlijf bij jezelf.
Lekker dingEmma Watson
Meest opmerkelijke recente nieuwsDe crash van MA17, misschien niet zo zeer opmerkelijk of recent, maar eigenlijk te tragisch voor woorden. Het is ongelofelijk dat zoveel onschuldige burgers de dupe zijn van een conflict waar zij niets te maken mee hadden.
Favoriete zanger(es), band en muziekgenreEminem, Hip-Hop
Doe daar nou eens wat aanDe vertraging(en) bij de NS, wat kan ik me daar aan ergeren.
Doe eens normaal zegKim Jong-un (de leider van Noord-Korea). Een leider die zijn eigen kapsel verplicht stelt voor de bevolking, en de mensen doet geloven dat Noord-Korea het WK heeft gewonnen, moet echt eens normaal doen.
Daar kijk ik enorm naar uit en waaromHet inleveren van mijn scriptie. Daarmee rond ik mijn studie af, een prestatie om trots op te zijn en de afsluiting van een mooi hoofdstuk.
Mijn club en de verwachtingen voor dit seizoenValken'68, we gaan er alles aan doen om het verblijf in de 1e klasse met een jaar te verlengen. Feyenoord, top-3.
Verschrikkelijk overgewaardeerdEden Hazard. Goede voetballer, maar in de media wordt hij te veel opgehemeld.
Dat wil ik graag nog even kwijtNiets eigenlijk, datgeen wat ik kwijt wilde is al gezegd.