De eerste zes wedstrijden van de voetbalcompetitie 2014-2015 zijn gespeeld. Een mooi moment om de tussenstand op te nemen. Dit gebeurt zondagmorgen 19 oktober in een radiouitzending van Unity FM.

Met een aantal trainers en spelers wordt de stand van de competitie doorgenomen. Hoe tevreden is men, waar liggen hun ambities en wat zijn hun voorspellingen? In de studio zijn uitgenodigd trainers Dennis Olman van GHC en Steef Roodakkers van FC Boshuizen en voetballers Niels van der Linden van Docos en Peter du Prie van Lugdunum. Dit zijn heel wat jaren ‘tegen een balletje trappen’ bij elkaar. Maar hebben zij er ook een verklaring voor dat de zaterdagwedstrijden minder publiek trekken dan jaren terug. Laatst stond in de krant een uitspraak te lezen dat ‘Wil Leiden met voetbal een vuist kunnen maken dan is een fusie van clubs onontkoombaar”. Hoe wordt hier op de velden over gedacht?

Leidenamateurvoetbal

Hennie Kanbier van de website www.leidenamateurvoetbal.nl neemt de microfoon ter hand en zal vast zorgen voor een aantal pittige maar sportieve vragen. De uitzending is zondag 19 oktober tussen 10 en 12 uur te horen. Het programma heet Unity’s Regiorotonde is te beluisteren op 105.7 FM bij Unity FM of via www.unityfm.nl en Ziggo digitaal kantaal 780. Voor meer informatie kijk op www.unity.nu.

Geerco Lentz