Afgelopen weekend werd er ingehaald en hadden tal van clubs vrijaf. Om die reden is er dit keer geen weekelftal vastgesteld, maar worden de verdiende punten van de clubs die wel in actie kwamen uiteraard wel in de klassementen verwerkt. Dit keer alsnog de summiere lijstjes (in willekeurige volgorde) van spelers die opvielen en punten scoorden.

Hoofdklasse en eerste klasse:

Youri Looyestijn, Price Addai en Daan van Leeuwen (ARC), Michael de Roode, Danny Maaskant, Marvin Sloos en Tim Gonlag (GHC) en Levi Marengo, Faouzi Kallah en Ricardo Stouten (FC Boshuizen).

Tweede en derde klasse:

Paulus Egberts, Stefan Rijsdam en Randy Verwoerd (TAVV), Mark van Leeuwen, Mitchel Goudkuil, Akke Pennin, Bas van Heerdt en Yvar de Groot (Koudekerk), Abdul Farhane, Mike Smit en Ricardo Oevern (Roodenburg), Sergio Vrede, Nino Poulina, Martijn van der Akker en Sipan Khalid (Lugdunum).

Vierde klasse:

Joeri Onderwater, Tim van der Voort, Evert van Rest, Bas Smit en Mario van Heijningen (UVS), Fenno Blikman, Marcel Weeda en Sadesh Madesh (FC Boshuizen,za), Jan Huivenaar (UDO), Otman Mouhyieddine en Maxim Bukuru (GOL Sport), Remco van de Jagt, Jeroen Sassen en Roel van Dam (Altior), Ricky Visser en Tim Kortekaas (Warmunda, zo), Danny Koolen (Leidsche Boys), Mitchel van der Leek, Marko Spasic en Vladimir Stikic.

LSVV’70, VV Oegstgeest, Voorschoten’97 (za) en FC Rijnland kwamen ook in actie, maar de trainers, leiders of andere deskundigen konden het niet over hun hart verkrijgen om punten uit te delen vanwege povere prestaties.

Morgen staan alle standen en rangen weer op de website en zal ook de topscorerslijst weer geheel en al up-to-date zijn. Volgende week wederom een beknopt overzicht, want ook nu staan er inhaalwedstrijden gepland. Er daarna gaan we de maanden van de beslissingen tegemoet en dus ook zullen de besten spelers bovendrijven in de diverse spelersklassementen.