zaterdag, april 20, 2024
HomeStatistiekenSpelersklassementJordy Groot (SJC) beste speler spelersklassement hoofd-en eerste klasse

Jordy Groot (SJC) beste speler spelersklassement hoofd-en eerste klasse

-

Dit seizoen werden door Leidenamateurvoetbal.nl de hoofdklasse (FC Boshuizen) en eersteklassers samengevoegd in het spelersklassement. Negen clubs participeerden aan dit geliefde klassement en gaven wekelijks puntjes weg. Dit door trainers, leiders of andere deskundigen. Als winnaar kwam na een spannende race Jordy Groot van SJC bovendrijven. De verdediger van de Noordwijkers bleef Maikey Parami, spits van UVS, nipt voor. Het ‘brons’ was dit jaar voor Michael van Voorthuijzen van GHC.

Groot was vorig seizoen ook al de hoogstgeplaatste speler van de ploeg van Laurens Mouter, maar scoorde nu dus nog veel meer punten. Een puik seizoen gespeeld op zijn zachtst gezegd. Parami, die volgend seizoen zal uitkomen voor topklasser VVSB, was vorig seizoen nog in geen velden of wegen te zien in ons spelersklassement en eindigde op de weinig tot de verbeelding sprekende 108ste plaats. Het talent heeft zich echter uitstekend doorontwikkeld. Voorthuijzen, eerder uitkomend voor DoCoS, eindigde vorig seizoen ook al hoog in de rangschikking. De multifunctionele speler eindigde in ’12-’13 als zevende.

In de top van het klassement was er voorts plaats voor: Nicky van Bemmel (RCL), Levi Marengo (FC Boshuizen), Sander van der Horst (FC Rijnvogels), Elroy Lammers (GHC), Kasper Michel (Voorschoten’97) en Orlando Ouwehand (FC Rijnvogels). Tahir Akhamrane (UVS), Michael Verhoef (RCL) en Pieter van den Breggen (FC Rijnvogels) bereikten ook nog een positie in de top tien. Daarbuiten, maar daarmee wel de beste spelers van respectievelijk ARC en Alphense Boys, werden Machiel van Maarseveen en Martijn le Congé gepositioneerd. 147 spelers speelden zich uiteindelijk in het klassement.

De beste spelers ontvangen een uitnodiging voor ons derde Event. In het geval van afmelding zullen andere hooggeplaatste spelers die plekken gaan overnemen. Uiteraard hoopt onze redactie dat de beste spelers hun kunsten zullen willen vertonen in een te spelen onderlinge wedstrijd. Onze redactie dankt alle trainers, leiders en deskundigen voor hun inbreng.

[table “90” not found /]
Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read